iPhone 6S si iPhone 6S Plus apar pe Apple.ro

iPhone 6S si iPhone 6S Plus Apple.roLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania va fi pe 9 octombrie conform companiei Apple, iar anuntul privind disponibilitatea produselor din tara noastra vine “la pachet” cu informatii despre terminale in website-ul Apple.ro.

In mod normal compania Apple nu se prea grabeste sa-si actualizeze website-ul cu informatiile despre noile sale produse, insa pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania din 9 octombrie lucrurile sunt diferite, sau cel putin asta ne da compania de inteles acum.

Daca veti accesa in acest moment Apple.ro veti descoperi o parte dintre informatiile privind iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care compania Apple le are listate in versiunea americana a website-ului sau, dar vorbim despre mult mai putine detalii decat in mod normal.

Chiar si asa, orice persoana interesata sa cumpere iPhone 6S si iPhone 6S Plus isi poate face o idee in legatura cu ceea ce ofera cele doua terminale, iar din 9 octombrie ele vor putea fi cumparate inclusiv din Romania de la operatorii de telefonie mobila si partenerii Apple.