Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S si iPhone 6S Plus apar pe Apple.ro

iPhone 6S si iPhone 6S Plus apar pe Apple.ro

iPhone 6S si iPhone 6S Plus Apple.roLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania va fi pe 9 octombrie conform companiei Apple, iar anuntul privind disponibilitatea produselor din tara noastra vine “la pachet” cu informatii despre terminale in website-ul Apple.ro.

In mod normal compania Apple nu se prea grabeste sa-si actualizeze website-ul cu informatiile despre noile sale produse, insa pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania din 9 octombrie lucrurile sunt diferite, sau cel putin asta ne da compania de inteles acum.

Daca veti accesa in acest moment Apple.ro veti descoperi o parte dintre informatiile privind iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care compania Apple le are listate in versiunea americana a website-ului sau, dar vorbim despre mult mai putine detalii decat in mod normal.

Chiar si asa, orice persoana interesata sa cumpere iPhone 6S si iPhone 6S Plus isi poate face o idee in legatura cu ceea ce ofera cele doua terminale, iar din 9 octombrie ele vor putea fi cumparate inclusiv din Romania de la operatorii de telefonie mobila si partenerii Apple.