Apple sustine prelungirea abonamentelor Apple Music

Apple promoveaza prelungirea abonamentelor Apple MusicApple promoveaza prelungirea abonamentelor Apple Music prin intermediul unor notificari trimise incepand de astazi utilizatorilor din lumea intreaga, compania americana incepand sa trimita notificari celor care folosesc serviciul sau de streaming audio.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata o notificare de acest gen primita de catre un utilizator, compania Apple spunandu-i acestuia ca perioada gratuita de testare urmeaza sa expire in perioada imediat urmatoare si ii recomanda sa prelungeasca abonamentul.

V-am spus in luna iunie cum dezactivati abonamentul Apple Music pe iPhone, iPad si iPod Touch, iar daca nu o veti face veti fi automat taxati pentru prelungirea sa in vederea utilizarii in cursul lunii octombrie, asa ca daca doriti sa renuntati, dezabonati-va acum.

V-am spus dimineata si ca iCloud Music Library este activ in Romania incepand de astazi, iar noi putem in sfarsit sa descarcam muzica pentru ascultare offline, astfel ca Apple Music a devenit la fel de util ca orice alt serviciu similar, costul de 5 euro lunar facandu-l atractiv.

Acestea fiind spuse, va reamintesc sa va dezabonati de la Apple Music cel tarziu maine daca ati activat serviciul pe 30 iunie, altfel incepand cu 1 octombrie veti fi taxati pentru prelungirea abonamentului in vederea utilizarii in luna octombrie.