Tim Cook despre combinarea iOS si OS X

Tim Cook combinare iOS si OS XTim Cook a participat in cursul acestei seri la o conferinta organizata in SUA si a raspuns unei multitudini de intrebari, insa una dintre ele adresata de catre CEO-ul companiei BOX avea in vedere viziunea celor de la Microsoft cu privire la Windows 10.

Mai exact, Tim Cook a fost intrebat daca Apple ia in calcul combinarea sistemelor de operare iOS si OS X intr-un sistem de operare universal similar Windows 10, CEO-ul companiei Apple spunand foarte clar ca acest lucru nu face parte din planurile sale.

Tim Cook a spus ca acum echipa de conducere a Apple nu crede ca un sistem de operare universal pentru claculatoare si terminale mobile ar aduce vreuna vantaj pentru utilizatori, ele fiind gandite pentru a face lucruri diferite, deci corespund unor nevoi diferite.

We don’t believe in having one operating system for PC and mobile. These operating systems do different things. We have no intention to blend them.

Apple’s latest desktop operating system works better with iOS than any iteration before it. In many ways, it’s nearly impossible to tell where OS X ends and iOS begins — and vice versa.

Desi Apple a lucrat foarte mult a o interconectare mai buna intre iOS si OS X, deocamdata nimeni din Cupertino nu este dispus sa combine cele doua sisteme de operare intr-unul singur si decizia este una foarte buna deoarece nimeni nu ar avea ceva major de castigat.