Apple pregateste lansarea AirPods

Apple AirPodsApple pregateste lansarea AirPords, un produs nou pentru care compania americana incearca deocamdata doar sa inregistreze un brevet de marca, insa el ar urma sa ajunga pe piata cel tarziu undeva in cursul anului viitor.

Apple se foloseste de o subsidiara pentru a inregistra brevetul de marca, iar denumirea AirPods sugereaza faptul ca Apple ar intentiona sa lanseze o versiune wireless a castilor EarPods pe care le ofera in pachetul terminalelor iPhone vandute in lumea intreaga pentru utilizatori.

Compania folosita de catre Apple pentru a inregistra denumirea AirPods se numeste Entertainment in Flight LLC, ea incercand sa faca inregistrarea in Jamaica, o tara ce nu are listari online ale cererilor pentru brevete de marca, Apple actionand in acest mod de fiecare data cand incearca sa ascunda ceva.

Apple vinde in momentul de fata casti wireless prin brand-ul Beats, iar lansarea unir modele numite AirPods nu ar fi greu de crezut, mai ales ca multa lume prefera aceste tipuri de casti in locul celor clasice cu cabluri care trebuie atent aranjate de fiecare data cand se asculta continut audio.

Daca Apple va lansa AirPods anul acesta sau cel mai probabil anul viitor ramane de vazut, insa este clar ca Apple pregateste lansarea unor casti wireless, iar acum ramane doar de vazut cat vor costa ele si daca vor fi oferite gratuit impreuna cu terminalele iPhone la achizitie.