Orange vinde iPhone 6S mai ieftin ca in Apple Store

Orange vinde iPhone 6S la pret de Apple StoreOrange vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus mai ieftin decat Apple Store, operatorul de telefonie mobila fiind partener Gold al companiei Apple si primind unitatile la preturi care ii permit sa le ofere clientilor proprii posibilitatea de a achizitiona noile terminale la fel ca in Europa de Vest.

Problema cu aceasta practica a Orange este ca vanzarile de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus la pret standard sunt restrictionate doar pentru clientii existentei, cei care nu sunt deocamdata clienti Orange fiind nevoiti sa incheie un abonament pentru a cumpara terminalele.

Bun, sa trecem inapoi la subiectul principal de discutie, Orange vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus mai ieftin decat in Apple Store, mai exact la cele similare cu Apple Store Germania, lucru care s-a intamplat si in cursul anului trecut, insa acum exista o mica diferenta.

Preturi standard pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au urmatoarele preturi standard la Orange :

  • iPhone 6S 16 GB – 739 euro;
  • iPhone 6S 64 GB – 839 euro – in Germania costa 849 de euro;
  • iPhone 6S 128 GB – 939 euro – in Germania costa 959 de euro;
  • iPhone 6S Plus 16 GB – 839 euro – in Germania costa 849 de euro;
  • iPhone 6S Plus 64 GB – 939 euro – in Germania costa 959 de euro;
  • iPhone 6S Plus 128 GB – 1049 euro – in Germania costa 1069 de euro;

Dupa cum puteti vedea, singurul pret al Orange care este identic cu cel al Apple Store Germania este cel pentru iPhone 6S 16 GB, restul preturilor fiind cu 10 – 20 de euro mai mici decat cele practicate de catre compania Apple in respectiva tara.

Daca ne uitam la Franta, diferenta creste la 20 – 30 de euro pentru modele, in timp ce in Italia, Spania sau alte tari din Europa preturile vor fi usor mai mari, deci la Orange Romania vor fi terminalele si mai ieftine decat la respectivele magazine Apple.

Acestea fiind spuse, Orange are din nou o surpriza placuta pentru clientii sai, avand cele mai mici preturi standard din Romania la iPhone 6S si iPhone 6S Plus, mai mici chiar si decat cele din magazinele online.

11 COMENTARII

  1. Dar daca as vorbi cu un prieten, client Orange, sa cumpere pentru mine un telefon la liber, ii vor prelungii cumva contractul sau nu pateste nimic?

  2. Daca esti abonat orange si vrei doar telefon la pret intreg/standard fara prelungire se poate cumpara? Pretul de buyback cred ca este gresit pe site-ul Orange. Arata doar 259 euro pt un iphone 6 128gb??:((

  3. Am intrebat in aceeasi postare Orange din linkul de mai sus si se pare ca totusi se poate cumpara fara prelungire la pret standard daca esti abonat.