Prima Pagina Apple Watch Apple publica 6 reclame noi pentru Apple Watch

Apple publica 6 reclame noi pentru Apple Watch

Apple Watch reclame noiApple a publicat 6 reclame noi pentru Apple Watch in cursul noptii trecute, compania americana incercand sa ne demonstreze modalitatile prin care ceasul sau inteligent este capabil sa ofere o multitudine de functii interesante.

Prima reclama are denumirea Sprinkle si ne arata cum pot fi facute foarte usor plati folosind Apple Pay, cea de-a doua se numeste Date si ne arata modul in care sunt afisate notificarile pe Apple Watch, inclusiv vibratia simtita de catre utilizatori.

Cea de-a treia se numeste Ride si are in prim-plan Apple Maps cu toata functionalitatea adiacenta, a patra avand denumirea Cycle si fiind dedicata prezentarii functiilor de fitness pe care Apple Watch le are, impreuna cu aplicatia Activity creata de catre Apple.

A cincea reclama are denumirea Train, aceasta aratand modul in care Apple Watch poate monitoriza ritmul cardiac al utilizatorilor, salvand unele vieti, iar a sasea reclama are denumirea Sing, ea prezentand modul in care Apple Watch poate inregistra si trimite mesaje audio.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.