Cand incepe iPhone sa mearga greu ?

iPhone merge greuAnual utilizatorii incep sa se planga de faptul ca al lor iPhone incepe sa mearga greu, iar repetabilitatea acestor plangeri a determinat o companie de statistica din SUA sa analizeze momentele in care aceste plangeri incep sa “curga” pe internet.

Dupa cum probabil unii dintre voi au intuit deja, in momentul in care compania Apple lanseaza o versiune noua a iPhone utilizatorii incep sa se planga din cauza faptului ca vechile lor terminale iPhone incep sa mearga greu, iar de aici trage fiecare exact ce concluzie vrea.

Fie ca vorbim despre o problema psihologica, fie ca vorbim despre o reducere a performantelor voita din partea Apple sau despre incapacitatea de a rula rapid noile versiuni ale sistemelor de operare, este clar ca iPhone-urile vechi merg mai greu pe versiuni majore noi ale iOS.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine as spune ca totul sta in felul in care sunt rulate animatiile in sistemul de operare iOS, compania Apple crescand perioada de timp necesara pentru afisarea unei animatii pe terminalele vechi si scazand-o pe cele noi.

Aceasta schimbare genereaza impresia ca terminalele vechi au performante mult mai slabe decat cele noi, iar acest lucru este perfect valid pentru iPhone-urile vechi de peste 2 ani, insa nu si in cazul celor lansate cu doar un an de zile in urma de catre compania Apple.

Voi ce parere aveti despre faptul ca iDevice-urile incep sa mearga greu dupa ce o versiune majora noua a iOS este lansata ?