Prima Pagina iPhone 6S Plus iPhone 6s Plus vs Sony Xperia Z5 – comparatia camerelor

iPhone 6s Plus vs Sony Xperia Z5 – comparatia camerelor

iPhone 6s Plus vs Sony Xperia Z5 - comparatia camerelorCamerele iPhone 6s Plus si Sony Xperia Z5 sunt comparate astazi intr-un clip video extins care ne arata capacitatea camerelor fiecarui terminal in parte de a inregistra poze si clipuri video de calitate cat se poate de buna pentru utilizatori.

iPhone 6S Plus are o camera de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2 si dimensiune pixeli 1.22µ, in timp ce Sony Xperia Z5 are o camera de 23 de megapixeli ce teoretic are specificatii cel putin la fel de bune precum cea a smartphone-ului companiei Apple.

Voi care camera credeti ca ofera o calitate mai buna pentru poze ?

 • ciuciu

  La aifong e facuta cu bliț pe cand la sony, ciuciu bliț. Comparatie dubioasa .

 • Samuel Toader

  De ce nu imi merge appstore? Dau sa descarc ceva si se încarcă pana nu mai poate…nu pornește descărcarea. Am dat resetare la iPad, m.am logat din nou…nimic. Am iPad mini iOS 8.4! Știe cineva ce ar putea fii?

 • Posibile probleme de interconectare intre ISP-ul tau si App Store.

 • Ionut

  Zaone, acum vorbesc strict de filmarea care incepe la 0:56. Sony face niste camere de exceptie(repet, ei fabrica camere), unde este stabilizarea optica de la Xperia Z5 in filmarea asta? Si stim foarte clar ca Xperia Z5 are stabilizare optica, doar este un flagship de la Sony si ei chiar au experienta in ale camerelor foto si video. Niciodata nu o sa faci poze mai reusite cu un produs al celor de la Apple ca a celor de la Sony sau Nokia, ma rog, Microsoft.

 • @Ionut: Daca Sony le face, asta nu inseamna ca Android-ul din terminalele Sony le si foloseste cum trebuie.
  Din cate stiu eu nu poti activa sau dezactiva sistemul de stabilizare optica pe niciun terminal.

 • Ionut

  Ba poti face asta. In trecut am avut Nokia 1020, camera de 41mpx si crede-ma ca acel device chiar facea poze de exceptie, imigini la fel de bune ca un Canon 500D(experienta proprie). Puteai sa umbli in orice setare de la camera, absolut tot. Imaginile care le fac cu iPhone 6 sunt exact la fel ca cele facute cu un Xperia Z2. Sa ne gandim ca au mai urmat cateva Z-uri de atunci pana acum. iPhone 6s Plus face niste poze foarte reusite dar nicidecum aceasta comparatie cu Xperia Z5.

 • Pe Galaxy s6 se poate. OIS la filmare ai doar la FHD 30 FRS. In FHD 60 FPS si 4k, se dezactiveaza. Si deasemeni, OIS se dezactiveaza in momentul in care se activeaza optiunea Tracking Focus.

 • sawrl

  OIS nu se poate dezactiva acolo ce izci tu este stabilizarea digitala din soft! samsung le combina pe amandoua!

 • Pingback: Samsung Galaxy S7 - camera ISOCELL de 20 megapixeli | iDevice.ro()