Apple rezolva o problema mare a App Store

aplicatii sterse repar PurchasedApple a rezolvat o problema majora a App Store care a avut parte de foarte multa mediatizare zilele trecute, aplicatiile retrase de catre dezvoltatori de la vanzare, din variate motive, disparand si din sectiunea Purchased a App Store, Apple recunoscandu-si vina in aceasta situatie.

In fata unui numar foarte mare de plangeri ale utilizatorilor din cauza acestei schimbari, compania Apple a decis sa rezolve problema astfel ca incepand de astazi jocurile retrase din distributie prin App Store au reaparut in sectiunea Purchased si pot fi redescarcate din nou de catre utilizatori.

Schimbarea facuta de catre compania Apple le ofera din nou multor persoane posibilitatea de a descarca jocuri sau aplicatii cumparate care nu mai erau disponibile din varii motive, insa care erau inca utilizabile pe anumite terminale, mai ales ca au fost cumparate.

Desi Apple inca listeaza aplicatiile in sectiunea Purchased a App Store, dezvoltatorii au totusi posibilitatea de a alege ca aplicatiile lor sa nu mai fie afisate acolo, asa ca daca una dintre aplicatiile voastre favorite dispare complet, stiti pe cine sa dati vina in continuare.

Acestea fiind spuse, Apple pare sa-si fi spalat rusinea de zilele trecute, insa daca nu ar fi existat presiune din partea presei cei din Cupertino nu ar fi actionat in acest mod si ar fi continuat sa blocheze descarcare aplicatiilor delistate de catre dezvoltatori.