PAUSE este Editor’s Choice-ul saptamanii

PAUSE Editor's Choice saptamanaApple a anuntat Editor’s Choice-ul saptamanii in cursul zilei de ieri, compania americana promovand in App Store o aplicatie pentru iPhone si iPod Touch care are rolul de a ne ajuta sa ne relaxam in momentele in care nivelul de stres depaseste limitele normale.

PAUSE – Relaxation at your fingertip este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store promovat de catre cei de la Apple, iar dupa cum v-am spus deja mai sus, vorbim despre o aplicatie menita sa ne ajute sa ne relaxam in momentele in care avem nevoie de acest lucru.

Aplicatia este dezvoltata avand la baza vechi principii ale Tai Chi, ea ajutandu-ne sa ne concentram la terminalele noastre mobile pe parcursul utilizarii pentru a putea beneficia in totalitate de tehnicile brevetate de relaxare implementate de catre dezvoltatori.

Based on the ancient principles of Tai Chi and mindfulness practice, PAUSE brings the act of focused attention to your mobile device. Using a patent-pending technique and a unique approach to modern technology, you can easily start the journey to relaxation – anywhere and anytime. By slowly and continuously moving your fingertip across the screen, PAUSE triggers the body’s ‘rest and digest’ response, quickly helping you regain focus and release stress within minutes.

Aplicatia Pause combina elemente grafice afisate pe ecranele terminalelor cu un fundal sonor menit sa ne ajute sa ne relaxam mai usor folosind-o, astfel ca teoretic in cateva minute de la inceperea utilizarii sale ar trebui sa va simtiti ceva mai relaxati decat in mod normal.

The calming audiovisual feedback in the app is designed to help you keep your attention and focus in the present moment. Throughout development of the application, PAUSE has been continuously tested and validated using EEG-technology.

Aplicatia PAUSE este disponibila pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil doar cu iPhone si iPod Touch, insa o veti putea rula si pe iPad in 2x mode.