Prima Pagina Cydia Censio aduce o functie foarte utila pentru Cydia

Censio aduce o functie foarte utila pentru Cydia

CensioCensio este un tweak disponibil din cursul zilei de ieri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o functie extrem de utila pentru cea mai folosita aplicatie pentru jailbreak.

Mai exact, Censio implementeaza posibilitatea de a vizualiza review-uri pentru orice fel de pachete existente in Cydia intr-un mod similar cu cel oferit de App Store, utilizatorii putandu-si spune parerea in legatura cu pachetele pentru a ajuta alte persoane sa faca alegeri.

Censio is an App Store-like reviewing and rating system for Cydia. Simply put, it allows you to submit a 1 to 5 star rating along with a personalized comment for any package on any repository. This also means that you can see what other users have said about a specific tweak through their reviews.

Censio este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

UPDATE: Se pare ca tweak-ul genereaza unele probleme de incompatibilitate cu Cydia. Daca l-ati instalat si nu mai puteti porni Cydia, atunci inchideti terminalele voastre si la repornire tineti apasat butonul Volume Up.

iOS-ul va porni fara tweak-uri activate, veti putea accesa Cydia si dezisntala Cension.

  • keo

    Am bulit Cydia, nu instalati!!!
    Solutii pt problema?

  • Nu mai am jailbreak pe vreun terminal.

  • Am actualizat articolul cu o metoda de rezolvare a deschiderii Cydia dupa instalarea Censio.

  • Steve

    Zaone am facut cum ai zis , mi sa dus teakul dar mi sau dus toate. Le-am dat reinstal la twekuri dar nu mai merg