Prima Pagina iMac 4K Apple prezinta evolutia iMac

Apple prezinta evolutia iMac

evolutie iMac AppleLansarea iMac 4K 21.5 inch a motivat compania Apple sa publice o pagina speciala in website-ul sau in care promoveaza o prezentare a evolutiei iMac din 1998 si pana in prezent, 17 ani aducand o multitudine de schimbari pentru aceasta linie de produse a celor din Cupertino.

In imaginea de mai sus aveti puse fata in fata primul model al iMac si iMac 4K 21.5 inch, compania Apple prezentand in aceasta pagina primele specificatii ale iMac-ului creat sub conducerea lui Steve Jobs si cel lansat astazi sub conducerea lui Tim Cook, diferentele fiind enorme.

De la numarul de pixeli afisati de ecrane si pana la performantele procesoarelor sau ale placilor grafice, vorbim despre o evolutie majora din toate punctele de vedere, una normala din moment ce produsele sunt despartite de 17 ani de evolutie, dar mai multe veti gasi in website-ul Apple.

In 1998, iMac reinvented the computer for the Internet age. It was fun and simple to use, yet powerful and full of advanced technology. And just as the world has evolved in ways no one could have imagined, so has iMac. The proof? The latest iMac, with its impossibly thin enclosure and brilliant display, which together create the most immersive desktop experience there is. See how today’s iMac compares with the original.

  • Dan Mihai

    Unde gasim asta? la fel ca si articolul cu designerii Apple, nu este nicio sursa oferita. Ar fi super dragut un link cu sursa, asa cum se obisnuieste. Nu pierzi din public sau popularitate daca pui uneori un link catre lucrul/video-ul/pagina la care te referi. Multumesc

  • @Dan Mihai: Daca citesti articolele pana la final gasesti si sursa, la fiecare unde exista asa ceva.

  • Dan Mihai

    Imi cer scuze, ai dreptate. Dar sincer, e foarte greu sa vezi cuvantul “sursa”. a trebuit sa revin la alte articole sa vad ca sunt acolo.

  • @Dan Mihai: Toata lumea pune sursa la final, doar nu vrei sa incep articolul cu link la alt website.