Jailbreak iOS 8.4.1 va fi lansat

Jailbreak iOS 8.4.1 va mai fi lansatJailbreak iOS 8.4.1 va fi lansat in perioada urmatoare desi iOS 9 jailbreak Pangu9 a fost lansat in cursul acestei dimineti, hackerul care dezvolta solutia de exploatare a iOS 8.4.1 continuandu-si procesul de dezvoltare al software-ului sau.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma mira faptul ca jailbreak iOS 8.4.1 va fi lansat deoarece foarte multe persoane inca nu doresc sa faca update la iOS 9, desi exista o solutie de jailbreak Pangu9 disponibila pentru el, astfel ca daca inca mai folositi iOS 8.4.1 nu trebuie neaparat sa-l parasiti.

Momentan nu se stie cand ar urma sa isi faca aparitia solutia de jailbreak iOS 8.4.1 si nu trebuie sa va asteptati ca ea sa fie disponibila in zilele urmataore deoarece procedura de dezvoltare nu este chiar atat de simpla si va trebui sa mai aveti rabdare pana cand ea va fi lansata.

Jailbreak iOS 8.4.1 este lansat deoarece exploit-urile folosite pentru acest software au fost blocate de catre compania Apple in iOS 9 si nu mai pot fi folosite vreodata de catre cineva, asa ca nimeni nu pierde absolut nimic dupa publicarea solutiei de exploatare a terminalelor.

Acestea fiind spuse, va voi tine la curent in legatura cu lansarea solutiei de jailbreak iOS 8.4.1, deci daca o asteptati, urmariti iDevice.ro cu atentie pentru ca ea va fi disponibila cu siguranta, singura intrebare fiind : cand.

5 COMENTARII