Lista tweak compatibile cu iOS 9 jailbreak Pangu9

Lista tweak compatibile cu iOS 9 jailbreak Pangu9Lista tweak-urilor compatibile cu iOS 9 jailbreak Pangu9 va ajuta sa descoperiti care dintre pachetele existente in aplicatia Cydia ar putea fi sau nu instalate in terminalele voastre pentru a beneficia de o functionalitate relativ corecta din partea lor in momentul de fata.

Din pacate dezvoltatorii au fost luati prin surprindere de lansarea iOS 9 jailbreak Pangu9, asa ca nu au avut timp sa isi actualizeze tweak-urile, cel putin nu toti dintre ei, multe tweak-uri incepand sa fie actualizate deja de catre unii dezvoltatori, altii urmand a o face in curand.

Aceasta lista tweak-urilor compatibile cu iOS 9 jailbreak Pangu9 poate fi actualizata in orice moment si informatiile din ea nu sunt 100% sigure, asa ca nu le priviti ca atare deoarece ele pot fi gresite si exista posibilitatea ca un tweak sau altul sa functioneze doar partial.

Acestea fiind spuse mai jos aveti prezentata lista tweak-urilor compatibile cu iOS 9 jailbreak Pangu9 si sper ca prin intermediul ei sa va gasiti tweak-urile potrivite pe care sa le instalati in terminalele voastre.