Prima Pagina Apple Store Cel mai mare fan Apple a murit

Cel mai mare fan Apple a murit

cel mai mare fan Apple decedatCel mai mare fan Apple a decedat, iar in imaginea alaturata aveti o imagine cu el la deschiderea primului Apple Store in anul 2001, Gary Allen fiind singurul om care a urmarit un sfert dintre deschiderile de magazine Apple in diverse locatii de pe glob.

Mai exact, Gary Allen a fost prezent la deschiderea a nu mai putin de 140 de Apple Store-uri in 14 ani si a documentat totul pe propriul blog care a fost inchis in luna martie, el decedand recent din cauza unei tumori cerebrale.

Gary Allen era un expert in Apple Store-uri si stia tot ceea ce are legatura cu modul in care sunt amenajate magazinele Apple, modul in care Apple isi alege locatiile si modul in care sunt organizate deschiderile, el fiind singurul care a reusit sa urmareasca atat de multe deschideri de Apple Store-uri.

Urmarind evolutia Apple Store-urilor din 2001 si pana in prezent, Gary Allen era cunoscut inclusiv de catre cei de la Apple si probabil inclusiv de catre Steve Jobs, el reusind sa isi faca un renume prin pasiunea cu care a urmarit modul in care a evoluat Apple Retail de-a lungul anilor.

In lipsa sa probabil vor exista mult mai putine informatii privind Apple Store-urile Apple, deschiderea si evolutia lor si nu doar atat, insa ramane de vazut cine isi va mai face curajul de a urmari evolutia Apple Retail.

 • Patrascu M. Robert

  Din ce cauza a fost inchis blog-ul mai exact?

 • Pentru ca era pe moarte omul…

 • Eu.G

  Garry Allen, cunoscut in unele cercuri ca Peter Kovacs sau Fc Valiza.

 • icetkk

  :))))))))
  Ai uitat de Ahab, căpitanul.

 • Dan

  Chiar mă întrebam, citind articolul, dacă vreun troll își va face cunoscută prezența. Văzând comentariul tău, acum am confirmarea.

 • Costi

  poti sa-l bagi si pe Dan :))

 • Dan

  9 din 10 trolli nu se pot abține să arunce cu noroi, arătând oamenilor normali cât de penibili sunt. De ce nu 10 din 10? Implică-te, @disqus_KCXWvQdlxj:disqus!

 • Eu.G

  Interesant ce zici tu, dar nu te-am vazut niciodata sa te plângi de persoanele care abereaza si aruncă cu noroi in alte companii desii articolul este 100% despre Apple .

  Poate ar trebuii sa apari si atunci si sa faci pe justitiarul si sa ataci ca “x” sau “y” trolleaza si sunt penibili.

  In momentul acesta tu trollezi acest articol atacandu-mă pe mine in mod direct deșii articolul are legatura cu moartea unui fan Apple.
  Eu l-am atacat printr-o gluma pe acel individ, tu ma ataci pe mine, acest lucru te face troll si in acelasi timp penibil dupa cum ai zis şi tu.

 • Dan

  Amice @Eu.G , stai chill, nu te-a băgat nimeni în seamă. Era doar o constatare pertinentă, nimic mai mult. Faptul că ai înghițit perfuzia, e problema ta. Cu toate că nu-ți datorez nicio explicație, am s-o fac totuși: un om care are o pasiune, chiar înclinată spre extrem, este un om care merită cel puțin un dram de respect. Cu atât mai mult atunci când nu se mai află printre noi. Dar unii chiar nu se pot abține și încep să arunce cu noroi, doar pentru a-și gâdila amorul propriu. În astfel de cazuri, e firesc să intervin și să “fac pe justițiarul”. Intervin atunci când doresc eu și/sau când timpul îmi permite. Dar, “mno”, adevărul deranjează. E firesc să te simți lezat și te înțeleg.

  Un mic sfat prietenesc, că tot veni vorba de “penibilisme”: încearcă ori să eviți a mai scrie comentarii lungi, ori să studiezi un manual de gramatică, altminteri vei continua să fii penibil. Dovada: Partea întâi: folosind limba română contemporană, conjuncția subordonatoare “deși” (citită cu accent pe vocala “i”) se scrie exact așa: “deși”. Exemplu: Încerc să-i explic amicului Eu.G cum să nu mai molesteze gramatica, “deși” el va continua să scrie “deșii”. Singura situație în care această formă aberantă este (aproximativ) acceptată, este atunci când, citind cuvântul, punem accentul pe vocala “e”. Exemplu: Adjectivul articulat în forma “deșii” este opusul adjectivului “rarii”.
  Partea a doua: condiționalul verbului “trebuie” (infinitiv: “a trebui”) se scrie în mod corect cu un singur “i”. Exemplu: Eu.G “ar trebui” să nu se mai facă de râs folosind în mod agramat expresia eronată “ar trebuii”. Explicație: în limba română, toate verbele terminate în vocala “i” se scriu (și se citesc) cu un singur “i”, atât la infinitiv (a ști, a veni, a găsi, a citi, a simți), cât și la condițional (aș ști, ai veni, ar găsi, am citi, ați simți). Excepție de la regula asta fac doar CÂTEVA verbe, cele mai uzitate fiind a pustii, a (se) înmii, a se sfii, a(-i) prii. This concludes the little Grammar lesson. Ia loc, Eu.G. Ai nota patru!

  Astea fiind spuse, “pe viitor, te-aș ruga” să-ți măsori cuvintele și să te abții, înainte de a mă acuza pe nedrept, asta pentru că nu ai mâncat cu mine din aceeași farfurie, n-am ciocnit valizele în gară și nici n-ai fost colegul meu de bancă la academie.

  Ai dreptul la replică. Folosește-l. Sau nu. Char nu mă interesează 🙂 Eu am să închei aici, pentru că vreau să pun punct unei discuții care nu duce nicăieri.

  Toate cele bune!

 • Patrascu M. Robert

  Pai trebuia sa il lase in functiune in continuare, chiar daca nu mai posta nimeni … era ceva ce se putea studia etc.