Cel mai mare fan Apple a murit

cel mai mare fan Apple decedatCel mai mare fan Apple a decedat, iar in imaginea alaturata aveti o imagine cu el la deschiderea primului Apple Store in anul 2001, Gary Allen fiind singurul om care a urmarit un sfert dintre deschiderile de magazine Apple in diverse locatii de pe glob.

Mai exact, Gary Allen a fost prezent la deschiderea a nu mai putin de 140 de Apple Store-uri in 14 ani si a documentat totul pe propriul blog care a fost inchis in luna martie, el decedand recent din cauza unei tumori cerebrale.

Gary Allen era un expert in Apple Store-uri si stia tot ceea ce are legatura cu modul in care sunt amenajate magazinele Apple, modul in care Apple isi alege locatiile si modul in care sunt organizate deschiderile, el fiind singurul care a reusit sa urmareasca atat de multe deschideri de Apple Store-uri.

Urmarind evolutia Apple Store-urilor din 2001 si pana in prezent, Gary Allen era cunoscut inclusiv de catre cei de la Apple si probabil inclusiv de catre Steve Jobs, el reusind sa isi faca un renume prin pasiunea cu care a urmarit modul in care a evoluat Apple Retail de-a lungul anilor.

In lipsa sa probabil vor exista mult mai putine informatii privind Apple Store-urile Apple, deschiderea si evolutia lor si nu doar atat, insa ramane de vazut cine isi va mai face curajul de a urmari evolutia Apple Retail.