Samsung Galaxy Note 5 rose gold a fost anuntat

Samsung Galaxy Note 5 rose goldCe face Apple face si Samsung, asa ca astazi aflam ca Samsung Galaxy Note 5 rose gold, roz auriu, a fost anuntat de catre compania coreena la doar o luna si o saptamana distanta de prezentarea oficiala a iPhone 6S si iPhone 6S Plus in versiuni rose gold.

Unii dintre voi probabil stiti deja ca versiunea rose gold a iPhone 6S si iPhone 6S Plus s-a dovedit a fi extrem de populara in randul celor care si-au achizitionat noile terminale Apple in ultimele saptamani, iar cei de la Samsung s-au gandit sa produca terminale in aceeasi culoare.

Incepand din 23 octombrie Samsung Galaxy Note 5 rose gold va fi vandut in Coreea de Sud de catre compania Samsung, el urmand a ajunge pe piata impreuna cu o versiune argintie, insa aceasta din urma conteaza mai putin pentru ceea ce discutam noi in momentul de fata.

Daca suntem complet sinceri, era de asteptat ca Samsung sa lanseze un Samsung Galaxy Note 5 rose gold pe piata si el va fi cel mai probabil urmat de versiuni rose gold ale intregii linii Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, pentru a completa intreaga oferta.

In general Samsung asteapta ca Apple sa faca o functie sau o culoare populara inainte de a o implementa intr-un produs propriu, aceasta fiind strategia coreenilor de ani si ani de zile, iar acum ei dovedesc lipsa de imaginatie, insa nici acest lucru nu este chiar atat de nou.

Acestea fiind spuse, Samsung face din nou exact ceea ce face Apple, asa ca Samsung Galaxy Note 5 rose gold va fi disponibil in curand pentru cei interesati.

20 COMENTARII

  1. Toate companiile se “inspira” intre ele,unele mai mult,altele mai putin. Dar sa nu uitam ca samsung s4 a fost si pe Roz.

  2. Niciun flagship Samsung nu are dual-led flash, iar procesorul pe 64 de biti este un progres tehnologic.
    E ca si cum ai spune ca Apple a copiat de la Samsung 2gb ram si poate la anul procesor tri-core :))

    Aia cu amprenta asa e si cu culoarea intr-o oarecare masura :)) nu ar fi primul telefon auriu din portofoliul Samsung,doar ca au folosit culoarea pe un flaghip dupa ce au scos Apple telefon auriu.

  3. eu zic sa ii lasam pe astia in lumea lor, sunt clar doar niste fani obositi care habar nu au de tehnologie… astia danseaza dupa cum canta apple, cum ziceau ei ecrane mai mari de 3.5 ? palete, iphonu are cel mai bun design ever, acum cand apple are un design mediocru spre slab comparativ cu concurenta, acum se zice ca desigul este strict subiectiv, ei mereu observa cand cineva copiaza apple dar nu vad ca apple face la fel… chiar mai grav.. astia au impresia ca apple a inventat apa calda

  4. de acest note 3 rose gold ce mai zici? apropo au adus doua culori noi la note 5, dar tu nu spui asta… spui doar de rose gold ca sa para ca s-aau luat dupa apple

  5. Fanii Apple sunt masa de manevra perfecta – cunostinte limitate spre 0 , in afara pretioaselor lor Iphoane . Nu realizeaza niciodata ca ce face Apple , au facut altii inainte cu mult .
    La subiect – cineva a postat aici nu demult link-uri cu telefoane Samsung in toate nuantele de roz , la vremea cand Apple cu avea doar negru si se chinuia sa vopseasca sticla de la iPhone 4 cu albul ala murdar .

  6. Daca apple se hoaraste sa puna in vanzare masina, la o luna dupa, o sa ai si inovatoarea Scar (ce ironica e traducerea:)) ) pe rose gold

  7. @Vlad123: Daca tu crezi ca jumatate dintre cei care intra aici au Android, vreau niste dovezi, altfel comentariul tau este doar propaganda pentru Google, Samsung si toti cei care produc Android.
    Nu vreau sa fiu rautacios, dar faci afirmatii pe care nu le poti sustine cu date pentru ca nu ai de unde si risti sa cazi in minciuna.
    Revenind la subiect, am vazut un Note 3 “rose gold”, doar ca avea doar benzile laterale colorate, iar asa ce va nu poti numi colorarea unui telefon decat pentru cei foarte creduli.

  8. Sunteti toti niste penibili…Ce conteaza ce telefon ai?!…..Alegerea pe care o faci tine de gustul fiecaruia!

    Recunosc prefer telefoanele Apple! (Am avut o perioada si Galaxy S6Edge Care NU MI-A PLACUT)!