Cum incarci poze si clipuri video HD pe Facebook

Cum incarci poze si clipuri video HD pe FacebookDaca esti curios sa afli cum incarci poze si clipuri video HD pe Facebook prin aplicatia Facebook pentru iPhone sau iPad, ei bine cu acest articol te voi ajuta, activarea a doar doua setari facand posibil totul, fara sa va bateti prea mult capul cu modul in care se face incarcarea nativa a pozelor.

Probabil putini dintre voi stiu acest lucru, insa pozele incarcate pe Facebook prin aplicatii nu sunt afisate la calitatea lor normala, ci sunt procesate si redimensionate de catre serverele Facebook, calitatea lor fiind redusa impreuna cu dimensiunea pozei pentru ca ea sa se incarce mai repede.

Acest articolul are rolul de a te ajuta sa afli cum incarci poze si clipuri video HD pe Facebook la o calitate mult mai buna decat in trecut pentru a le oferi prietenilor tai, si nu numai, posibilitatea de a vedea continutul multimedia la o calitate mult mai apropiata decat cea normala.

Cum incarci poze si clipuri video HD pe Facebook

Dupa cum va spuneam inca de la bun inceput, vorbim aici doar despre aplicatia Facebook pentru iPhone, iPad si iPod Touch, astfel ca incarcarea trebuie facuta prin intermediul ei, setarile pe care le vom modifica fiind disponibil in meniul sau de setari.

Pentru a incarca poze si clipuri video la rezolutie inalta pe Facebook trebuie sa :

  1. Deschideti aplicatia Facebook.
  2. Accesati meniul More din partea dreapta jos a interfetei.
  3. Faceti scroll in jos si accesati sectiunea Settings.
  4. Accesati sectiunea Videos and Photos.
  5. Activati butoanele Upload HD din sectiunile Video Settings si Photo Settings.

Dupa activarea acestor setari pozele si clipurile voastre video vor fi incarcate la o rezolutie mai inalta decat cea la care faceati in mod normal acest lucru, insa nu va ganditi ca acest continut multimedia apare la calitatea sa originala pentru ca Facebook face tot posibilul pentru a reduce dimensiunea continutului multimedia incarcat in reteaua sa.

2 COMENTARII