Prima Pagina Cydia Substrate Cydia Substrate 0.9.6011 update a fost lansat

Cydia Substrate 0.9.6011 update a fost lansat

Cydia Substrate 0.9.6011Cydia Substrate 0.9.6011 update a fost lansat de catre saurik in cursul noptii trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9 jailbreak Pangu9, actualizarea nefiind una majora, ci doar lansata in ideea de a aduce compatibilitate cu versiunile anterioare iOS 5 lansate de catre compania Apple.

Cydia Substrate este cea mai importanta platforma pentru plugin-uri lansata de catre saurik pentru a oferi functionalitate suplimentara pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga, iar actualizarea aceasta nu aduce alte imbunatatiri, asa ca nu va asteptati la ele.

Cydia Substrate 0.9.6011 este disponibil pentru instalare din repo-ul apt.saurik.com al Cydia, ea aparand automat cand deschideti aplicatia si este recomandat sa o faceti, chiar daca nu rulati o versiune a iOS mai mica decat iOS 5-ul mentionat de catre saurik in lista de schimbari.

  • Pitik

    Ce este de făcut ? Am pus jailbreak și pe un iPhone 6 plus, și pe un 6 normal (iOS 9.0.2 amândouă) si nu mai merg aplicațiile care se întorc (spre exemplu Fun Run, Zynga Poker, Asphalt) și in plus nici aplicația iDevice nu mai merge… Ce pot face ? Menționez că am această problemă de când mi-am pus jailbreak pe ambele telefoane.

  • @Pitik: Ce tweak-uri ai instalat ?

  • marian

    Al meu aseară a intrat în exit mode asa din senin și nu l am mai putut scoate deloc, am dezinstalat aproape tot și degeaba. Rezolvare restore :((