Jailbreak-ul iti face iPhone-ul mai incet (Video)

17

jailbreak face iphone merge greuJailbreak-ul iti face iPhone-ul mai incet, iar acest lucru probabil oricine il stia deorece implementarea tuturor modificarilor pe care le impune o solutie de jailbreak implica si acceptarea faptului ca performantele vor fi usor ingreunate de catre exploatarea sistemului de operare.

In clipul video de mai jos puteti vedea care este diferenta dintre un iPhone cu jailbreak si unul fara jailbreak in ceea ce priveste performantele, cel fara jailbreak fiind mai rapid, lucru care este cat se poate de normal, indiferent de situatie.

Jailbreak-ul nu creste in vreun fel performantele iDevice-urilor, ba din contra, insa permite ajustarea modului in care sunt redate animatiile sistemului de opearre si puteti imbunatati performantele pentru aplicatiile deschise deja in background, dar nu mai mult.

Jailbreak-ul iti face iPhone-ul mai incet (Video)

Am scris ieri un articol in care va spuneam cum faceti iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S, insa ma refeream doar la performantele aplicatiilor deja descrise in background, deoarece in rest jailbreak-ul iti face iPhone-ul sa mearga mai greu, lucru de care trebuie sa fii constient.

Acest lucru este stiut de ani si ani de zile de catre cei care fac jailbreak in mod constant iDevice-urilor, insa acuma veti si o confirmare video pentru acest lucru, desi un tweak precum Speed Intensifier poate imbunatati radical lucrurile in utilizarea zilnica.