BattSaver dubleaza autonomia iOS 9

mituri baterie iphoneBattSaver dubleaza autonomia iOS 9, aplicatia lansata cu foarte multi ani in urma in Cydia fiind actualizat recent pentru noua versiune a sistemului de operare iOS, iar promisiunea dezvoltatorului sau este de a dubla autonomia iDevice-urilor.

BattSaver este o aplicatie gandita pentru a controla diverse actiuni care sunt rulate automat in sistemul de operare iOS 9, ele putand fi setate pentru a fi derulate in baza nivelului energiei din bateriei care este disponibil pentru noi, astfel ca puteti controla fin modul in care este consumata bateria.

Practic BattSaver este gandita sa dezactiveze diverse functii sau servicii ale sistemului de operare iOS 9 pentru a imbunatati autonomia bateriei, iar daca voi doriti sa beneficiati de functionalitatea completa a terminalelor voastre, ar trebui sa faceti setarile pentru a dezactiva functiile cand energia ajunge la o valoare cat mai mica.

Actualizarea pentru iOS 9 a BattSaver aduce si compatibilitate cu Low Power Mode, sistemul nativ al Apple de imbunatatire a autonomiei bateriei iDevice-urilor, asa ca teoretic ar trebui sa puteti folosi simultan aplicatia BattSaver si noul sistem creat de catre cei din Cupertino.

  • Add iOS 9 support
  • Manages Low Power mode,
  • Explicit management of 3G/4G
  • Better management of iPhone 6/6s/Plus screens
  • Bug fix in Info panel
  • Minor other bug fixes

Separat de cele mentionate anterior, BattSaver are o interfata imbunatatita pentru ecranele de 4.7 inch si 5.5 inch ale iPhone-urilor celor de la Apple, astfel ca ar trebui sa vedeti interfata mult mai bine pe ele, controlarea diverselor elemente fiind deasemenea mai usoara.

BattSaver este disponibila pentru descarcare la pretul de 4 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.