Dr. Panda’s Postman este aplicatia gratuita a saptamanii

Dr. Panda's PostmanApple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Dr. Panda’s Postman este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple, titlul fiind creat special pentru copiii din lumea intreaga, el fiind premiat in cadrul catorva concursuri pentru creativitatea dezvoltatorilor si gameplay-ul oferit pentru copii.

In Dr. Panda’s Postman copiii vor intra in rolul unor postasi care vor trebui sa livreze scrisori, colete si multe altele intr-o lume interactiva imensa, ursuletul Panda ce este personajul principal al acestui joc folosind o tricicleta speciala pentru a ajunge in diversele sale colturi.

Be a postman and deliver mail as you explore a huge, interactive world! Take hold of the handlebars and get ready to ride in Dr. Panda’s Postman! Explore a world filled with mountains, houses, rivers, forests and more as you deliver mail to over 10 animals—all with their own unique personalities! Create your own postcards, make sure the packages are wrapped up, and bring them wherever they need to go!

Pentru ca vorbim despre un joc in care voi veti prelua rolul unui postas, in Dr. Panda’s Postman va trebui sa mergeti de la o casa la alta, peste munti si vai pentru a livra posta la nu mai putin de 10 tipuri de animale, fiecare dintre ele avand propria personalitate.

Conform dezvoltatorilor, jocul Dr. Panda’s Postman are 4 zone principale pe care copiii le pot explora, o multitudine de evenimente interactive la care puteti participa, un sistem care va permite sa creati rapid carti postale din terminale, plus multe altele.

  • 4 big areas to discover—Mountain, Village, Forest and Fields
  • Over 10 animals, all with unique behaviors, habits and schedules!
  • Tons of interactive events- push boxes into a roaring river, make ducks fly away as you drive towards them, do tricks over ramps and more!
  • Paint your own postcards and make your own packages!
  • No rules, points or timers! Explore however you’d like, go off the beaten path and explore!
  • A huge world with no load times!
  • No in-app purchases
  • No third party ads

Dr. Panda’s Postman este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.