iOS 9.1 rezolva problema instalarii aplicatiilor

iOS 9.1 problema instalare aplicatiiiOS 9.1 rezolva o problema a unui numar foarte mare de utilizatori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, acestia reclamand faptul ca aplicatiile nu mai pot fi instalate sau actualizate prin intermediul App Store, problema fiind mult mai raspandita decat v-ati fi imaginat.

Problemele au aparut initial dupa lansarea iOS 9.0.1 de catre compania Apple si singura rezolvare parea sa fie un restore fara a repune un backup facut deja pentru un iPhone, iPad sau iPod Touch, insa compania Apple pare sa fi gasit o metoda de a repara totul mult mai simplu.

In lista de schimbari pentru iOS 9.1 compania Apple mentioneaza faptul ca acum utilizatorii ar trebui sa poata face instalarea sau actualizarea aplicatiilor faca niciun fel de probleme, asa ca daca aveati aceasta problema in trecut ar fi recomandat sa instalati iOS 9.1.

Daca ati facut update la iOS 9.1 prin sistemul Actualizare Software, OTA Update si problema nu a fost rezolvata, atunci va recomand sa faceti un restore “curat” prin intermediul iTunes pentru a rezolva problema, iar aici puteti utiliza un backup facut pentru terminalele voastre.

12 COMENTARII

  1. Când se updatează o aplicație, nu-mi mai apare un cerculeț pe iconița aplicației, care sa se umble treptat odată avansarea instalării. Acum când fac update la o aplicație si ies din app store, nici nu-mi pot da seama ce aplicație se updatează si cât mai durează, decât dacă revin in app store, la secțiunea updates. E vorba de iPhone 6 pe iOS 9.1. Mai are cineva problema asta? La fel a făcut am pățit de la prima versiune a iOS 9.

  2. Si la mine face la fel , ip5s/ios9.1 De fapt apare cerculetul dar dureaza foarte mult pana se up-dateaza, indiferent de marimea aplicatiei! Cred ca o sa fac un clean restore…

  3. Boby@ sila mine a f la fel, si am făcut restore cu iTunes si la fel s-au actualizat aplicațiile , greu, dar eu m-a bucur ca după asta merge mult mai bine 5s-ul

  4. Urmaresc de mult problemele, cu ghilimelele de rigoare:
    nu am avut nicicea mai mica problema dupa niciun updates dar facut intordeauna pe curat.
    De la i4 de cand a aparut FARA JB. Invatati sa platiti munca la fel cum platiti iPhone si iPad.
    Vreti MOCA ???= ANDROID si nu veti mai avea probleme.
    GARANTAT: updates facut pe curat nu veti avea nicio ptoblema .Q.E.D.

  5. Iar noi trebuie sa credem ce spui !!
    Vrei sa spui ca nu ai avut iPad cu iOS 7 ?? A fost plin de LAG si probleme .
    IOS 8 a fost varza in primele versiuni .
    iOS 9 este un dezastru pentru iPhone 6 Plus .
    Eu nu pot sa te cred , chiar nu pot sa cred ca totul pentru tine totul a fost ROZ .

  6. Ai vorbit ca sa nu taci. Nu toti cei care au intampinat probleme au folosit jailbrake sau update ota. Probleme au fost si dupa instalare pe “curat”. Cat despre “MOCA = ANDROID”, mananci… Si pe Android se platesc aplicatiile. Pe Android sunt aplicatii “MOCA” la fel ca si pe IOS. De cat sa incepi sa scrii pe aici aberatii mai bine pune-te sa citesti stirile protv.

  7. @Aurelian Viorel Irimia:stimate domn va rog sa mi permiteti niste intrebari si la care astept un raspuns cinstit din partea dvs:
    aveti acum JB? ,
    dar probleme cu deviceurile pe care le detineti ?
    Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

  8. Eu de exemplu, care am menționat primul problema, am softul instalat prin restore “pe curat”, din itunes, fără backup. (iPhone 6 iOS 9.1). De la iPhone 5 încoace, nu am mai făcut jailbreak pe niciun idevice. Deci nu ma aflu in situația pe care ai menționat-o @KTA… Si totusi am problema pe care am mentionat-o in primul comment al acestei postări.

  9. @Mihai: la mine am observat ca in timpul updateului se umple iconita, iar la final daca nu o deschid din AppStore am un mic punctulet in semn ca updatul a fost facut.