iPhone 6S este lansat cu cozi lungi in Coreea

iPhone 6S este lansat cu cozi lungi in Coreea de SudiPhone 6S a fost lansat in cursul acestei zile in Coreea de Sud de catre compania Apple si dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata, terminalul a fost primit cu cozi lungi in fata magazinelor operatorilor de telefonie mobila si a celor de la Apple.

Saptamana aceasta v-am spus ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au inregistrat precomenzi record in Coreea de Sud, tara natala a celor de la Samsung, iar popularitatea lor a fost confirmata in cursul acestei zile de catre numarul foarte mare de persoane prezente acolo.

iPhone-urile au fost foarte populare in Coreea de Sud in ultimii ani, iar iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu difera de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus din acest punct de vedere, imaginea creata de aceasta lansare fiind complet diferita fata de cea oferita de o lansare de produse Samsung.

Desi atat Samsung, cat si LG au redus substantial preturile propriilor temrinale mobile inaintea lansarii iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Coreea de Sud, acest lucru nu a convins prea multi fani Apple sa renunte la achizitionarea celor mai recente smartphone-uri ale celor din Cupertino.

Conform unei publicatii locale, 30% dintre terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus precomandate pana astazi au fost terminale de culoare rose gold, roz auriu, popularitatea acestei culori fiind foarte mare in toate tarile in care noile produse ale celor din Cupertino au fost lansate.

Imagini precum acestea au fost intalnite si in multe alte dintre tarile in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, insa pentru ca vorbim despre tara natala a celui mai mare competitor al Apple, ele sunt cu atat mai interesante pentru ca evidentiaza din nou cat interes exista pentru terminalele celor din Cupertino.

5 COMENTARII

  1. O sa se convingă singuri de iPhone la cat de prost este iOS 9. Părerea mea ca Samsung edge este mult mai frumos si mai bun ca iPhone, am ambele telefoane in clipa de fata.