MyWi 9 pentru iOS 9 a fost lansat

MyWi 9

MyWi 9 este versiunea pentru iOS 9 a unuia dintre cele mai utile tweak-uri concepute pentru iDevice-urile noastre, el oferindu-ne un sistem complex pentru a transforma terminalele in Wi-Fi HotSpot-uri si a administra conexiunile facute cu ele.

MyWi a fost lansat cu foarte multi ani in urma in Cydia si este unul dintre cele mai cunoscute/populare tweak-uri pentru cei care fac jailbreak pentru propriile dispozitive, asa ca va recomand cu toata caldura sa incercati pachetul.

Versiunea 9 a MyWi a fost lansata in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, dezvoltatorii sai implementand deocamdata doar suport pentru noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri, eliminand in acelasi timp optiunea OnDemand si afisajul din status bar pentru conexiuni.

  • iOS 9 and iPhone 6/+ Compatibility
  • Note: WiFi must be turned on.
  • Removed: MyWi OnDemand
  • Removed: No Status Bar Icon/Tethering Bar

MyWi 9 este disponibila pentru descarcate gratuita prin intermediul Cydia, insa functioneaza multumita unei licente limitate, astfel ca va trebui sa ii testati toate functiile inainte de a cumpara licenta finala pentru a beneficia de tot ceea ce are ea de oferit.