Apple reduce comenzile iPhone 6S

apple comenzi iPhone 6SApple a redus comenzile de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus la unul dintre partenerii sai asiatici, compania Pegatron inchizand unele linii de productie pentru terminale la fabrica din Shanghai, China.

Mai ult decat atat, Pegatron ar fi limitat angajarile in respectiva regiune pentru productia iPhone 6S si iPhone 6S Plus din cauza unei reduceri a comenzilor facute de catre compania Apple pentru fabricarea celor doua modele de smartphone-uri.

Cei de la Pegatron au afirmat ca inchiderea respectivelor linii este facuta deoarece angajatii au fost mutati la o fabrica din Kushan, aflata in relativa apropiere, sustinand ca fabrica din Shanghai nu avea suficient spatiu pentru a continua productia in acest ritm.

Presa din China nu crede in explicatiile celor de la Pegatron si sustine ca in realitate Apple ar fi redus comenzile initiale de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca Peagtron ar fi nevoita sa concedieze o parte dintre angajatii sai care nu mai lucreaza la acele linii de productie.

Pegatron has stopped operating some iPhone 6s production lines at its factory in Shanghai, eastern China, and limited its recruiting for workers for the related production due to smaller than originally expected demand for iPhone 6s, according to China-based media reports. In response, Pegatron clarified that some of iPhone 6s production lines at the Shanghai factory have been moved to a factory in Kunshan, eastern China, because room for production capacity at the Shanghai factory has been tight.

Apple a vandut 13 milioane de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus in weekend-ul lansarii si a avut un T3 2015 cu incasari/profit/vanzari(de terminale iPhone) record, astfel ca probabil pentru sarbatorile de iarna are deja stocuri suficiente si nu are nevoie de completarea cu un numar mare de unitati.

E putin probabil ca Apple sa vanda anul acesta mai putine iPhone 6S si iPhone 6S Plus decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul trecut, insa orice este posibil.