CEO-ul Alphabet vorbeste despre Steve Jobs

Larry Page Steve JobsCEO-ul Alphabet, Larry Page, a vorbit intr-un interviu recent despre relatia pe care a avut-o el cu Steve Jobs, fostul CEO al companiei Apple, Alphabet fiind acum compania care detine Google.

Desi Larry Page si Steve Jobs nu au fost intotdeauna “pe aceeasi lungime de unda” din foarte multe puncte de vedere, el sustine ca fiecare a avut dreptate in felul in care a decis sa isi conduca compania, atat Apple cat si Google reusind sa se dezvolte enorm in ultimii ani.

Steve Jobs spunea cu multi ani in urma ca Google dezvolta prea multe proiecte in acelasi timp si ca ar trebui sa adopte atitudinea Apple de a se concentra doar pe anumite produse importante, insa realitatea a demonstrat ca fiecare abordare era buna pentru feicare companie.

He was right. He did fine as well […] We’re trying to make a company for entrepreneurs [we’re trying to] think creatively.

 

Desigur ca Larry Page si Steve Jobs au avut discutii contradictorii in legatura cu felul in care Google a tratat Android si functiile implementate in el, insa in final fiecare a avut dreptate in felul lui de a controla fiecare aspect din functionarea propriei companii.

Mai multe informatii interesante gasiti in interviul de mai jos.