Apple Watch a dublat vanzarile Pebble

Apple Watch a dublat vanzarile PebbleApple Watch a dublat vanzarile Pebble si inainte sa spuneti ca foarte multa lume a vazut noul smartwatch Apple si a fugit imediat catre Pebble, in realitate vorbim despre o crestere enorma a interesului pentru ceasuri inteligente.

Conform CEO-ului Pebble, lansarea Apple Watch nu a afectat vanzarile Pebble, ba din contra acestea s-au dublat in ultimele luni si asta pentru ca lumea a inceput sa fie din ce in ce mai interesata de acest tip de gadget-uri care acompaniaza smartphone-urile.

Lansarea Apple Watch a pus in centrul atentiei smartwatch-urile, pana in aprilie dispozitivele fiind in general cumparate de catre entuziastii care doreau mai multa functionalitate de la telefoanele lor mobile, insa iata ca Apple a reusit sa schimbe din nou gandirea oamenilor.

Apple has brought a ton of attention to this space. We’ve actually seen no material impact from Apple entering the space on our sales. In fact we’re selling two (times) the amount this year than we were last year. We are building something that’s fun, a little bit more colourful. It’s affordable. At the core, it’s just a different type of watch.

Informatiile oferite de catre CEO-ul Pebble sunt interesante deoarece ele dezvaluie faptul ca Apple a reusit sa creasca o piata mica prin lansarea Apple Watch, iar acelasi lucru l-a facut si cu lansarea primului model al iPhone sau tabletei iPad in cursul anului 2010.

Desigur ca Apple Watch este un produs diferit, nu la fel de necesar precum un smartphone sau o tableta, insa iata ca el atrage interesul a milioane si milioane de oameni, crescand o piata in care diversi alti producatori reusesc sa se dezvolte.

2 COMENTARII