Instagram testeaza reclame cu 3D Touch

Instagram reclame 3D TouchInstagram este prima retea de socializare care testeaza noi reclame cu 3D Touch integrat pentru iPhone 6S, iPhone 6S Plus si alte terminale care emuleaza aceasta functionalitate prin jailbreak.

Instagram afiseaza aceste reclame compatibile cu 3D Touch pe anumite conturi ale unor utilizatori ce au terminale compatibile oficial cu noul sistem, ele fiind gandite in ideea de a oferi o experienta mai atractiva pentru utilizatori.

Mai exact, in locul bannerului clasic care la click deschide website-ul promovat, reclamele le permit utilizatorilor sa foloseasca 3D Touch pentru a primi mai multe recomandari pentru produsele pe care le pot cumpara, advertiserii crezand ca aceasta metoda ar putea creste vanzarile.

From an innovation standpoint, Instagram is where a lot of brands are putting the most eggs. Force touch gets interesting, because instead of quickly tapping Shop Now to buy this one thing, you can choose from two or three offers. It makes for more frictionless shopping.

Instagram este una dintre cele mai mari retele de socializare de pe glob cu sute de milioane de utilizatori activi lunar si va fi doar prima dintre cele mari care vor incerca sa gaseasca noi metode de a afisa reclame atractive pentru utilizatorii care le folosesc serviciile lunar.

Avand in vedere ca Instagram este detinuta pentru compania Facebook, exista sanse foarte mari ca aceste tipuri de reclame sa faca tranzitia catre Facebook in perioada nu foarte indepartata, asa ca ramane de vazut in ce forma le vom regasi acolo.