Apple TV 4 poate rula un browser web (Video)

Apple TV 4 viitorApple TV 4 a fost lansat de catre compania Apple fara un browser web pentru a naviga pe internet folosind telecomanda creata special pentru el, insa un dezvoltator de aplicatii a realizat acest lucru.

In clipul video de mai jos veti vedea primul browser web creat special pentru Apple TV 4, aplicatia folosind API-uri private pentru a reda continut web, deci nu poate fi publicat in App Store, insa era oricum putin probabil ca Apple sa accepte aplicatia.

Dupa cum era de asteptat, browserul web al Apple TV 4 este controlat de telecomanda Siri creata de catre compania Apple, iar apasarea suprafetei tactile din telecomanda face trecerea de la un mod de lucru la altul, astfel ca aveti diverse moduri de controlare.

Primul mod de lucru permite controlarea browserului folosind touchpad-ul ca si cum am folosi ecranul unui iPhone sau a unei tablete iPad, cel de-al coilea afisand un cursor care ne permite sa selectam diverse elemente din interfata pentru a controla elementele.

Desi ideea unui browser este interesanta, din pacate el nu va fi lansat in App Store deoarece are la baza API-uri private, asa ca aveti mai jos sursa din care il puteti descarca si instalat cu Xcode.

9 COMENTARII

  1. sa inteleg ca by default cu apple tv nu poti naviga pe internet pt ca nu ai browser?
    mi s-ar parea f ciudat din moment ce orice smart tv are asa ceva

  2. mda, bn ca stiu sa ceara o caruta de bani , ca serviciile lor sunt fix ——! cum poti fi o firma competitita daca tu nu esti in stare sa faci macar un browser?! si atunci cand o sa o faca , o sa para ca si cum ei ar fi inventat ,,asemenea si incredibil” lucru! :)))