Prima Pagina Apple TV 4 Apple TV 4 vs Nvidia Shield – comparatie detaliata

Apple TV 4 vs Nvidia Shield – comparatie detaliata

9

Apple TV 4 Nvidia ShieldApple TV 4 si Nvidia Shield nu sunt produse competitoare directe, insa o comparatie detaliata intre ele trebuia facuta in baza faptului ca ele se adreseaza aproximativ aceluiasi tip de consumatori.

Apple TV 4 este un hub multimedia creat initial de catre compania Apple pentru a reda filme sau show-uri TV pe televizoare folosind o conexiune de internet, insa anul acesta el a evoluat intr-un produs Apple capabil sa ruleze diverse aplicatii sau jocuri disponibile in App Store.

Apple TV 4 are un procesor A8 cu 2 GB RAM si spatiu de stocare de 32 GB sau 64 GB, el neavand optiunea de a extinde spatiul de stocare cu un HDD extern si desigur ca nu este capabil sa redea clipuri video 4K deocamdata deoarece Apple ofera aceasta functie doar pe iPhone.

Nvidia Shield pe de alta parte are un procesor quad-core Tegra X1 cu 3 GB RAM, 16 GB sau 500 GB spatiu de stocare si optiunea de a conecta un HDD extern, astfel ca vorbim despre un produs complet diferit, mult mai evoluat si mult mai complex pentru ceea ce ofera.

Nvidia Shield este mai aproape de o consola decat un Apple TV 4, iar cei care erau interesati sa cumpere produsul Apple pentru au acum posibilitatea de a vedea ce ofera el in comparatie cu Nvidia Shield in materie de jocuri, asta deoarece restul functiilor nu justifica pretul mare.

Acestea fiind spuse, voi ce ati alege intre Apple TV 4 si Nvidia Shield ?