Samsung ia masuri disperate pentru a vinde smartphone-uri

samsung masuri disperate vanzare smartphoneSamsung ia masuri disperate pentru a vinde smartphone-uri in SUA, compania coreeana organizand o varietate de promotii prin care incearca din rasputeri sa convinga americanii sa ii cumpere terminalele mobile.

Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus si Note 5 sunt terminalele pe care compania Samsung incearca sa le scoata din stocuri, iar pentru a convinge utilizatorii ofera accesorii in valoare de 350 de dolari, 50 de dolari cash si inca 100 de dolari in credite Google Play.

Accesoriile de 350 de dolari sunt oferite la orice achizitie a acestor 4 terminale de la anumiti parteneri, ele fiind gandite in cateva pachete, primul dintre ele fiind numit Swarovski crystal jewelry gift package™.

In acest pachet Samsung ofera o baterie externa care are integrat un sistem de incarcare rapida, un incarcator wireless si o carcasa pentru terminal care are, desigur, cristale Swarovski intr-o anumita limita.

Al doilea pachet se numeste Level On gift package™ si are incluse aceeasi baterie externa cu incarcare rapida si acelasi incarcator wireless, insa in locul carcasei cu cristale Swarovski are o pereche de casti Samsung Level On.

Pentru a beneficia de 50 de dolari cash americanii trebuie sa activeze Samsung Pay pentru plati mobile, iar cei 100 de dolari in credite Google Play sunt oferiti de catre Samsung persoanelor care fac buy back lasand un terminal iPhone la partenerul coreenilor.

Mai mult decat atat, un operator de telefonie mobila ofera pe langa acestea si un abonament gratuit Amazon Prime timp de un an de zile la achizitia terminalului, deci vorbim despre o ofera extrem de complexa si buna.

Practic Samsung ofera produse si beneficii in valoare de 500 de dolari pentru cei care cumpara Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus si Note 5, pretul acestor terminale fiind extrem de apropiat de aceasta suma, asa ca in final cine pierde aici ?

Samsung este disperata sa isi creasca vanzarile, iar cei care pot profita de acest lucru ar trebui sa o faca, sau poate ar trebui sa astepte sa vada cat de disperata devine Samsung de Black Friday.