Apple ofera cadouri fotografilor campaniei Shot on iPhone 6

Shot on iPhone 6 manusiShot on iPhone 6 este probabil cea mai apreciata campanie de promovare realizata de catre compania Apple in ultimii ani, ea prezentand poze inregistrate de catre utilizatori normali ai iPhone 6 in diverse zone de pe glob.

Apple accepta email-urile utilizatorilor cu cele mai bune poze facute cu iPhone 6, le alegea pe cele mai bune dintre ele si el promova in lumea intreaga prin spoturi publicitare sau bannere publicitare outdoor, campania fiind deasemenea premiata la Cannes.

Pentru a le arata fotografilor norocosi ca munca lor este apreciata si trebuie sa continue, compania Apple le-a trimis zilele trecute un pachet special in care a inclus o pereche de manusi albe si un album foto cu toate pozele folosite in campania publicitara.

Intitulat Galeria, albumul foto contine aproximativ 162 de poze ale unei varietati de utilizatori de pe glob, campania publicitara fiind derulata de catre compania Apple in 73 de orase din 25 de tari, pozele fiind inregistrate in 13 tari de pe glob.

Shot on iPhone 6 manusi 2