Apple dezvolta un dispozitiv similar Apple Watch

Apple dezvolta un dispozitiv similar Apple WatchApple dezvolta un dispozitiv similar Apple Watch in momentul de fata, Tim Cook sugerand foarte clar acest lucru intr-un interviu recent acordat unei publicatii britanice, subiectul principal fiind iPad Pro.

Intreba daca va introduce noi senzori biometrici in Apple Watch pentru a le permite utilizatorilor sa aiba mai bine grija de sanatatea lor, Tim Cook a afirmat ca acest lucru ar implica autorizarea sa spre vanzare de catre autoritatile americane, lucru care ar ingreuna procesul de dezvoltare.

Pentru ca in Apple Watch nu poate implementa asemenea dispozitive, Tim Cook a afirmat totusi ca Apple ar putea dezvolta alte dispozitive care ar putea avea inclusi o varietate de senzori biometrici pentru monitorizarea sanatatii, aceastea fiind oferite separat de Apple Watch.

Desigur ca Tim Cook nu a oferit detalii cu privire la natura acestor dispozitive sau functionalitatea pe care ele ar urma sa o ofere, insa probabil vorbim despre bratari sau alte tipuri de wearable-uri similare care vor functiona separat sau in tandem cu Apple Watch.

We don’t want to put the watch through the Food and Drug Administration (FDA) process. I wouldn’t mind putting something adjacent to the watch through it, but not the watch, because it would hold us back from innovating too much, the cycles are too long. But you can begin to envision other things that might be adjacent to it — maybe an app, maybe something else.

Avand in vedere ca Tim Cook abia a sugerat faptul ca Apple ar putea lansa asemenea dispozitive, nimeni nu stie sigur cand sau daca el vor mai ajunge pe piata, insa este clar ca Apple investigheaza posibilitatea de a lansa noi gadget-uri.

1 COMENTARIU

  1. La câte probleme au cu sistemul de operare sigur acest Gadget o sa arate ca esti mort si tu de fapt esti plin de viața…ajung sa cred ca in goana după profit au uitat un lucru , mai bine un produs bun, decât 10 si proaste.