Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S – vanzari mai mici decat estimarile

iPhone 6S – vanzari mai mici decat estimarile

iphone 6s vanzariiPhone 6S are vanzari mai mici decat estimarile facute de catre compania Apple inaintea lunii septembrie, astfel ca recent cei din Cupertino ar fi luat decizia de a reduce cu 10% comenzile pentru componente.

O reducere cu 10% pentru numarul de componente cumparate de la parteneri nu inseamna in mod neaparat ca si numarul de unitati produse de catre Foxconn va fi mai mic decat cel comandat de catre compania Apple, asta deoarece stocurile de componente ar putea fi suficiente pentru a sustine productia in parametri normali.

In ciuda acestui lucru, analistii sunt de parere ca vanzarile iPhone 6S sunt oai mici decat estimarile facute decat compania Apple, iar asta deoarece foarte putine aplicatii ale App Store beneficiaza de functia 3D Touch pe care cei din Cupertino au promovat-o atat de puternic.

Conform acelorasi analisti, Apple ar urma sa produca mai putin de 80 de milioane de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus in T4 2015, dar si ca Apple se asteapta sa vanda cu 20 de milioane de unitati mai putin in intregul an initial de disponibilitate ale celor doua terminale.

Apple has slashed orders for hardware components by up to 10%, probably because of weak demand for the iPhone 6S. The analysts estimate that Apple will build fewer than 80 million units of the iPhone 6S in the fourth quarter of this year, and they have lowered their expectations for units built next year to 222 million from 242 million.

Anual schimbarile in comenzile de componente sa numarul de unitati produse de catre partenerii Apple sunt vazute ca indicatori ale vanzarilor slabe inregistrate de catre terminalele celor din Cupertino, asa ca acum analistii prezinta totul in acelasi mod.

Tim Cook a avertizat ca acest gen de schimbari in planurile Apple nu sunt un indicator direct cu privire la modul in care se descurca terimnalele pe piata, insa analistii stiu una si buna, reducerea de comenzi pentru componente sau pentru productia de terminale este un rezultat direct al vanzarilor slabe.

 

 • unieco

  E f normal majoritatea au iphone 6 nu se merita update-ul

 • r4mos

  eu am avut iphone 6s si dupa o zi lam vandut si mam intors la 6..

 • nicu

  Eu am ip 6 si nu se merita sa trec la ip6s

 • Adioff

  Eu am 6s si trec la 7 …

 • blabla

  Invatati va rog din suflet sa vorbiti si sa scrieti ca e rusine mare: “nu se merita” – e cea mai mare porcarie care poate fi spusa. Ce vreti sa transmiteti ? “Nu se merita pe el ?” E imposibil. Nu e reflexiv.

 • Adioff

  Daca nu au invatat pana acum , nu mai invata . Asa ca nu are rost sa mai comentam . Trebuie acceptati asa cum sunt .

 • mike4ev

  Se merita pentru cei care își iau in fiecare an alt iphone, asta ca sa nu pună o diferența prea mare de bani…de exemplu eu cu 1000 lei mi-am luat 6s

 • lucian84

  Când spuneam eu in data lansării ca vânzarile nu o sa fie după așteptări unii au sărit in sus sa m-a acuze ca de unde știu ! Ei bine acum se confirma ceea ce am spus eu, si se mai confirma ca Apple minte si manipulează in momentul când spune ca a vândut zeci se milioane se unități, făcându-i pe unii sa creadă ca waw ce telefon ! Trebuie sa îmi iau si eu unul, ai uite asa face Apple vânzări ai manipulare !!! Apple a ajuns sa facă bani nu gadgeturi bune. A abandonat calitatea in favoarea cantitatii !!!

 • lucian84

  Scuzați de unele greșeli de scriere care sunt din cauza corectării tastaturii ca m-am grăbit sa scriu si nu am mai verificat ! 🙁

 • Srb Srb

  cu un iphone 6s sau un mac nu ai fi avut problema cu tastatura 😀

 • Fulgusor

  Haha Srb Srb :p

 • V.P

  😀😀

 • Nicu

  Numerele la 6 din 49 de saptamana viitoare nu le stii cumva?

 • Viorel Predatorul

  Dacă până acum s-a observat o corelație pozitivă puternică între comenzile do componente și volumele vândute, înseamnă că temerile specialiștilor pot fi fondate. Știu ei ceva acolo…

 • CataRossi

  De ce? O.o

 • Strabunica

  Eu cu 1200 dar de 64 de gb! Trec din s in s, 3s, 4s, 5s, 6s