Facebook implementeaza o functie pe care o vei aprecia

Facebook streaming video vedeteFacebook a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea unei noi functii interesante pentru reteaua sa de socializare, ea avand menirea de a va aduce mai aproape de vedetele preferate.

In vara compania Facebook a lansat un serviciu de streaming live dedicat vedetelor si pana acum foarte multe dintre ele l-au folosit pentru a intra in contact cu fanii, multe dintre vedetele din Romania folosind noul serviciu al celor de la Facebook pentru stream-uri live.

Pentru a ajuta utilizatorii sa afle rapid cand vedeta lor favorita face o sesiune de streaming live, cei de la Facebook au implementat un sistem de abonare la feed-urile acestora, astfel ca o notificare Push va fi afisata fie in iOS, fie in aplicatie atunci sesiunea a inceput.

As a fan, it’s an exciting experience to be live and in-the-moment with the public figures you care about, and we’ve heard from some people that they’d like a way to be alerted of live broadcasts. Today, we are adding a new subscribe button to the top right-hand corner of live videos, so fans can choose to get notified when their favorite public figures are using Live.

Avand in vedere ca multe vedete din Romania folosesc acest serviciu de streaming al celor de la Facebook, cu siguranta veti gasi pe cine sa urmariti, abonarea la feed-ul de streaming live al unei vedete putand fi facuta direct din pagina acesteia disponibila pe reteaua de socializare.