Cand se lanseaza iOS 9.2 ?

lansare iOS 9.2iOS 9.2 este in momentul de fata in plin proces de testare de catre compania Apple, iOS 9.2 beta 3 fiind lansat zilele trecute de catre cei din Cupertino la doar o saptamana distanta de iOS 9.2 beta 2.

Primele trei versiuni beta ale iOS 9.2 au fost lansate de catre compania Apple la o saptamana distanta una de cealalta sugerand faptul ca Apple a initiat o procedura accelerata de testare a acestei actualizari, asta deoarece in mod normal minim 2 saptamani trec intre lansarea versiunilor beta ale iOS.

Desi la o prima vedere iOS 9.2 nu pare sa aduca mari inovatii pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, procesul de testare accelerata pe care compania Apple il desfasoara in momentul de fata sugereaza faptul ca probabil in el exista cateva noutati foarte importante pentru cei din Cupertino.

Cand se lanseaza iOS 9.2 ?

Daca ar fi sa-mi dau cu parere, as spune ca iOS 9.2 va fi lansat pana la sfarsitul lunii noiembrie de catre compania Apple, insa lucrurile s-ar putea precipita si iOS 9.2 ar putea fi lansat la foarte scurt timp dupa lansarea tabletei iPad Pro, compania Apple urmand a o pune in vanzare maine.

Pana acum compania Apple nu a mai testat intr-un asemenea mod accelerat vreo noua versiune a sistemului de operare iOS, astfel ca tot ceea ce vedem acum cu iOS 9.2 este o premiera atat pentru compania Apple, cat si pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

Concluzionand, sunt destul de convins ca iOS 9.2 va fi lansat mult mai devreme decat se asteapta unii utilizatori, mai exact, cred ca nu vor trece doua saptamani dupa aparitia oficiala a iPad Pro in magazine si vom putea descarca iOS 9.2 oficial din iTunes.

Inainte sa inchei va spun si ca exista sanse mari ca o solutie de jailbreak sa fie lansata pentru iOS 9.2, asta deoarece iOS 9.1 inca nu a avut parte de asa ceva si exista sanse mici sa aiba parte de un asemenea software.