iOS 9.2 beta 3 a fost lansat

iOS 9.2 beta 3iOS 9.2 beta 3 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind disponibila acum doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

iOS 9.2 beta 3 este oferit de catre compania Apple la doar o saptamana distanta de iOS 9.2 beta 2, noua versiune aducand cel mai probabil imbunatatiri ale performantelor generale ale terminalelor si rezolvari ale problemelor existente pentru utilizatori.

iOS 9.2 beta 3 este disponibil in momentul de fata pentru instalare prin sistemul OTA Update, Actualizare Software doar pentru persoanele care au instalat deja iOS 9.2 beta 2 in propriile terminale, in caz contrar un ipsw trebuie descarcat din portalul dedicat dezvoltatorilor in website-ul Apple.

iOS 9.2 beta 3 nu trebuie confundat cu o versiune publica beta a sistemului de operare, compania Apple lansand aceste versiuni separat, asa ca daca ati instalat iOS 9.2 public beta 2, nu veti vedea aceasta actualizare disponibila in aplicatia Settings, Configurari.

Zilele trecute v-am prezentat 4 noutati ale iOS 9.2 si deocamdata nu se stie ce anume ofera iOS 9.2 beta 3 pentru noi, insa probabil nu vorbim despre schimbari majore, compania Apple pregatind acest update doar pentru a rezolva probleme.

UPDATE: Si iOS 9.2 public beta 3 a fost lansat, el poate fi instalat prin sistemul OTA Update.