Samsung ar putea deveni partener exclusiv Apple

samsung masuri disperate vanzare smartphoneSamsung ar putea deveni partener exclusiv Apple in 2016, informatii aparute in cursul acestei zile sugerand faptul ca in Coreea de Sud se pregatesc schimbari serioase in politica Samsung.

Mai exact, Samsung ar intentiona sa devina partener exclusiv Apple pentru furnizarea de ecrane OLED dedicate Apple Watch, compania coreeana intentionand sa vanda toate fabricile care produc ecrane LCD de generatia a cincea, banii urmand a fi investiti in cresterea productiei de ecrane OLED.

Apple a incheiat cu Japan Display un parteneriat prin care japonezii furnizeaza ecrane OLED in exclusivitate pentru compania Apple in vederea productiei Apple Watch, iar cu Samsung lucrurile ar putea sta la fel, companiile fiind in negocieri avansate in momentul de fata.

Samsung Display is selling entire Cheonan Gen.5 LCD manufacturing facilities’ L5 equipment to Chinese business. With fund that Samsung will receive from selling its facilities, Samsung is going to expand OLED production lines and will change L5 facilities to OLED production lines. A reason why Samsung Display is extending its OLED lines is because its negotiation with Apple about supplying OLEDs has been progressing rapidly.

Desi in articolul unei publicatii din Coreea de Sud se spune ca Samsung ar intetiona sa vanda ecrane OLED catre Apple pentru terminalele iPhone, in realitate Apple nu va lansa un iPhone cu ecran OLED prea curand, asa ca vorbim doar despre viitorul ceas inteligent al celor din Cupertino.

Samsung livreaza in momentul de fata o varietate de componente pentru compania Apple in vederea asamblarii de terminale iPhone sau tablete iPad, asa ca extinderea colaborarii la ecrane OLED nu este chiar atat de greu de crezut.