Apple publica un ghid de cadouri pentru fanii sai

ghid cadouri ApplePentru ca Black Friday 2015, Cyber Monday, diverse alte campanii de reduceri si Craciunul se apropie cu pasi repezi, compania Apple a publicat in cursul acestei zile un ghid de cadouri pentru fanii sai.

Anual compania Apple face recomandari de cadouri pentru fanii produselor sale, ajutandu-i pe clienti sa faca cele mai bune alegeri pentru persoanele apropiate in cazul sarbatorilor importante, asa ca daca nu stiati ca alegerile de cadouri pentru un fan Apple din viata voastra, acum Apple va ajuta.

Ghidul de cadouri publicat de Apple este impartit in 6 categorii principale, cei din Cupertino combinand diverse produse disponibile in oferta sa pentru a crea kit-uri grozave pentru diverse tipuri de persoane, oricare dintre produsele prezentate in acele kit-uri oferind cate o parte din functionalitatea completa.

In momentul de fata ghid-ul de cadouri publicat de catre compania Apple este impartit in urmatoarele categorii principale : jocuri, fotografie, muzica, fitness, educatie si calatorie, fiecare sectiune avand prezentate diverse produse Apple si utilitatea lor pentru fiecare tip de persoana.

From one gift come many. The person on your list is a music lover. Gamer. Photographer. Whiz. Workout devotee. Nomad, even. No matter who you’re shopping for this holiday, you’re sure to find a great gift.

Desi Apple boicoteaza Black Friday 2015, compania americana este totusi sigura ca va avea vanzari sustinute in urmatoarea luna si jumatate, astfel ca ghidurile de acest gen sunt cu siguranta binevenite pentru cei indecisi sau care nu stiu ce sa le cumpere persoanelor apropiate.