Atentate la Paris: viata salvata de un Samsung

36

atentate paris viata salvata SamsungViata unui supravietuitor al atentatelor de la Paris din cursul noptii trecute a fost salvata de catre un terminal Samsung care a oprit fragmentul unei bombe sa-i strapunga capul si sa il ucida pe loc.

Barbatul din imagine a fost in preajma uneia dintre bombele care a explodat aseara in timpul atentatelor de la Paris si terminalul Samsung pe care il are in mana i-a salvat viata, fiind complet distrus dupa oprirea fragmentului de bomba.

De-a lungul anilor v-am prezentat numeroase terminale iPhone care au oprit gloante pentru a salva vietile proprietarilor, insa iata ca acum avem si un terminal Samsung in centrul atentiei, dispozitivul salvand viata unui om aflat in pericol.

Barbatul se plimba in preajma Stade de France in momentul in care a explodat o bomba in apropierea sa si norocul sau a fost ca atunci terminase de vorbit la telefon cu o persoana si nu apucase sa ia telefonul de la ureche, altfel fragmentul de bomba i-ar fi strapuns craniul.

After he hung up, I was crossing the street. And straight away, BOOM, it exploded right in front of me. Everything ws blown to bits. I felt stuff flying around and then I got back up … This is the cell phone that took the hit. It’s what saved me.  Otherwise my head would have been blown to bits.

Din pacate alte aproape 130 de persoane nu au fost la fel de norocoase si au murit in urma atentatelor de la Paris, inca 300 fiind internate cu diverse probleme la spitalele din Capitala Frantei, insa important de retinut de aici este ca terminalele mobile ne pot salva viata.

atentate paris viata salvata Samsung 1

atentate paris viata salvata Samsung 2