Atentate la Paris: viata salvata de un Samsung

atentate paris viata salvata SamsungViata unui supravietuitor al atentatelor de la Paris din cursul noptii trecute a fost salvata de catre un terminal Samsung care a oprit fragmentul unei bombe sa-i strapunga capul si sa il ucida pe loc.

Barbatul din imagine a fost in preajma uneia dintre bombele care a explodat aseara in timpul atentatelor de la Paris si terminalul Samsung pe care il are in mana i-a salvat viata, fiind complet distrus dupa oprirea fragmentului de bomba.

De-a lungul anilor v-am prezentat numeroase terminale iPhone care au oprit gloante pentru a salva vietile proprietarilor, insa iata ca acum avem si un terminal Samsung in centrul atentiei, dispozitivul salvand viata unui om aflat in pericol.

Barbatul se plimba in preajma Stade de France in momentul in care a explodat o bomba in apropierea sa si norocul sau a fost ca atunci terminase de vorbit la telefon cu o persoana si nu apucase sa ia telefonul de la ureche, altfel fragmentul de bomba i-ar fi strapuns craniul.

After he hung up, I was crossing the street. And straight away, BOOM, it exploded right in front of me. Everything ws blown to bits. I felt stuff flying around and then I got back up … This is the cell phone that took the hit. It’s what saved me.  Otherwise my head would have been blown to bits.

Din pacate alte aproape 130 de persoane nu au fost la fel de norocoase si au murit in urma atentatelor de la Paris, inca 300 fiind internate cu diverse probleme la spitalele din Capitala Frantei, insa important de retinut de aici este ca terminalele mobile ne pot salva viata.

atentate paris viata salvata Samsung 1

atentate paris viata salvata Samsung 2

36 COMENTARII

  1. In prima poza se vede pe unde a intrat fragmentul din bomba , arata foarte real , nu e doar display-ul lovit , display-ul a reusit sa opreasca bucatica din bomba dupa ce a trecut prin carcasa , baterie sau placa de baza .

  2. Poate, insa avea bani sa traiasca in Paris. Tu probabil ca ai bani de iphone, dar nu traiesti in Paris… Sincer, nu stiu care dintre voi doi are mai putini bani.

  3. Buna constatarea asta “De-a lungul anilor v-am prezentat numeroase terminale iPhone care au oprit gloante pentru a salva vietile proprietarilor, insa iata ca acum avem si un terminal Samsung in centrul atentiei, dispozitivul salvand viata unui om aflat in pericol”.
    Vorbim deja de parca iPhone are viata, parca este un câine de paza.

  4. bine ai grait..era o cioara…..tigan ……care vrea afirmare……..mai avea putin zi zicea ca avea tel la piept langa inima..cioara draqu

  5. Lovitura a fost in spatele telefonului nu pe display. Uita-te la prima poza, spatele telefonului este perforat. Deci ‘uhm…’ la comentariul tau… 🙂

  6. In primul rand este un Galaxy Edge, care este mai scump decat un iPhone. Deci tu ti-ai luat iPhone pentru ca nu ai avut bani de un Galaxy Edge. Si cred ca pe tine, dupa achizitionarea unui iPhone, te asteapta luni grele de foamete. Ca asa sunt cocalarii ca tine, isi cumpara iPhone doar ca sa fie in centrul atentiei si stau in centrul vechi la terasa 3 ore cu o sticla de bere in fata.

  7. nu era o bomba, nu a fost nicio bomba, a fost explozia unui kamikaze de pe langa stadion, iar explozia cu schije a atins acel telefon. mai cititi informatiile, eu am fost acolo si stiu ce s a intamplat

  8. Am făcut acea comparație din pricina dimensiunii ecranelor,dacă tu vrei să faci comparație cu s6edge+ n-ai de cât,dar dacă o faci fă-o cu ip6s+ pentru că au ecrane aproximativ egale.
    În altă ordine de idei dacă te uiti la prețul lui ip6(2014) și s6edge(2015) vei fi surprins cât de repede se devalorizează device-urile samsung într-o perioadă scurtă de timp.

  9. Acea “devalorizare” de care vorbești tu se numește subvenție, pe care Samsung o oferta partenerilor sai iar nesimțiții e la Apple nu. Ceea ce vroiam să subliniez este ca în general romanii au aceasta percepție: Samsung este pentru săraci și iPhone pentru bogați. Total neadevărat. Dacă ne uitam la smartphone-urile de top ale Samsung putem vedea ca în momentul lansării cel puțin, sunt mai scumpe.

  10. Într-adevăr,mult mai scumpe,apoi peste 6-7 luni scade prețul cu 7-8 milioane în vreme ce la Apple rămâne prețul constant(cel puțin o bună perioadă de timp).

  11. Ma dute pe ciocan cu afirmatiile tale de 2 lei, macar pune poze sa ne poti fraierii nu fake-urii…tu cu asta viorel predatorul ??

  12. Scuze ca intervin, dar în Franța și în alte tari majoritatea își cumpără telefoane la abonament, care sunt la jumate de preț sau chiar mai ieftine… Deci în cazul de față nu cred ca a fost vorba ca nu a avut bani de iPhone…. Și cred ca se pierde ideea articolului… Numai o gândire de retard poate sa afirme ca avea samsung edge pentru ca nu avea bani de iPhone… Până la urmă sunt în aceeași zona de preț… Iar la abonament sunt cam la același preț… Important e ca a scăpat cu viață!

  13. Scuze ca intervin, dar în Franța și în alte tari majoritatea își cumpără telefoane la abonament, care sunt la jumate de preț sau chiar mai ieftine… Deci în cazul de față nu cred ca a fost vorba ca nu a avut bani de iPhone…. Și cred ca se pierde ideea articolului… Numai o gândire de retard poate sa afirme ca avea samsung edge pentru ca nu avea bani de iPhone… Până la urmă sunt în aceeași zona de preț… Iar la abonament sunt cam la același preț… Important e ca a scăpat cu viață!

  14. probabil asta a ricosat din ceva pana in telefon ….nu cred ca atras cu arma in el si a oprit telefonul glontul

  15. @Zaone
    Ar trebui să pui mai multe informații în titlu, că văd că sunt mulți imbecili care citesc titlul, văd pozele și vorbesc de gloanțe ricoșate sau nu, de gloanțe care penetrează trei telefoane apoi inima, tot felul de informații, poate în alte cazuri utile, dar aici pe dinafară.
    Eu zic să regândești felul în care scrii articolele sau să pui un quiz obligatoriu cu întrebări din articol înainte de comentarii. Răspunzi la trei întrebări din articol, ca verificare că nu ești robot, postac prost sau troll, poți comenta, nu răspunzi, nu se postează comment-ul.

  16. Scuză-mă că te întreb, dar cum p€#a mea a explodat un kamikaze fără BOMBĂ pe el? Și bineînțeles că bomba era plină de șrapnel.

  17. Mie mi se pare foarte normal sa scadă. Cu cat modelul devine mai vechi cu atât prețul trebuie sa scadă. Singura explicație pentru menținerea preturilor unui iPhone din ziua lansării și pana la generația următoare, este lăcomia și nesimțirea Apple. Dacă prețul unui produs scade asta nu înseamnă că este prost. Reducerile fac parte din strategiile de marketing ale companiilor pentru a-și vinde produsele.