Waze update aduce noutati importante

WazeVersiunea 4.01 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea aducand pentru utilizatori o serie de schimbari foarte utile.

Incepem cu suportul pentru 3D Touch care ne ofera posibilitatea de a accesa rapid anumite functii, continuam cu o reducere semnificativa a consumului de baterie in timpul utilizarii si o simplificare a procedurii de aintroduce o adresa pentru navigare, sau a o partaja rapid.

Waze are acum un nou panou pentru estimarea timpului catre o destinatie, permite vizualizarea de rapoarte si rute alternative mult mai rapid, afiseaza harti ce sunt mult mai usor de citit, ofera optiunea de a scrie mai rapid mesaje, afiseaza diverse culori pentru rapoarte si afiseaza notificari inteligente in aplicatia Calendar.

  • Support for 3D Touch! Press and hold on the Waze icon to quickly navigate home, to work, search addresses or send your location.
  • Bug fixes and stability improvements.
  • Significantly reduced battery consumption.
  • Fewer taps to start your drive, send locations and directions.
  • New ETA panel organizes everything you need in one place. View reports, check alternate routes, add a stop on the way, or instantly send ETA to friends and family.
  • The new map is easier to read with a cleaner look catered to your drive.
  • It’s easier to help others on the road with a faster, more visual reporting menu.
  • Reports and alerts are now color-coded so you can instantly recognize them on the map.
  • Smart notifications to leave on time for your Calendar events based on traffic conditions and drive times.

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedentCo-fondatorul Apple nu este un fan al ecosistemului companiei
Articolul următorLaptop-urile vs iPad Pro (comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.