Apple Maps are harti actualizate in Romania

Apple Maps puncte interes RomaniaUltimele saptamani au adus o multitudine de actualizari pentru hartile romanesti disponibile in Apple Maps, astfel ca acum avem mult mai multe informatii utile disponibile in ele.

Va spuneam ieri ca Apple foloseste Forsquare pentru a prelua noi puncte de interes in Apple Maps, iar daca ar fi sa judecam dupa multitudinea de locatii noi aparute in sistemul celor de la Apple, as spune ca tara noastra beneficiaza de harti mult mai bune de cateva saptamani.

Inaintea lansarii iOS 9 hartile romanesti ale Apple Maps erau mult mai sterpe, insa compania Apple a adaugat o gama extinsa de puncte de interes si diverse alte informatii pentru hartile sale, insa schimbarea este vizibila in principal doar in Bucuresti in momentul de fata.

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este doar o parte dintre noutatile oferite de catre hartile romanesti ale Apple Maps, insa inainte sa va bucurati prea tare este bine sa stiti ca exista destule deficiente in ele pe care compania americana nu le-a corectat, cel putin deocamdata.

Apple Maps puncte interes Romania 1

Desi in Bucuresti exista foarte multe pucnte de interes afisate in hartile romanesti ale Apple Maps, din pacate in alte orase mari din tara lucrurile nu stau la fel de bine, compania Apple afisand strazile din respectiva zona, insa punctele de interes lipsesc cu desavarsire.

Apple a facut o treaba buna in a lisa strazile oraselor mari sau mai mici din Romania, insa din pacate in ceea ce priveste punctele de interes deoacamdata doar Bucurestiul beneficiaza de toata atentia celor de la Apple, asa ca nu va asteptati la foarte multe in alte zone.

Chiar daca deocamdata Apple Maps inca mai are nevoie de actualizari pentru a fi 100% util in Romania, compania Apple are cu siguranta in lucru imbunatatiri pentru sistemul sau de harti, asa ca probabil intr-un an vom vedea mai multe puncte de interes in diverse zone.

1 COMENTARIU