Apple Maps listeaza informatii de la un nou partener

Apple Maps sistem revolutionarApple Maps, sistemul de harti online dezvoltat de catre compania Apple, a fost actualizat recent de catre cei din Cupertino, ei avand acum un nou partener care ofera informatii pentru afisarea de puncte de interes in harti.

Mai exact, Foursquare a fost aleasa de catre Apple pentru a completa setul de date cu business-urile disponibile in hartile Apple Maps, compania Apple afisand acum mai multe puncte de interes de acest gen in toate locatiile de pe glob.

Cei de la Forsquare au o baza de date extrem de complexa cu tot felul de localuri, ele incluzand si recenzii ale utilizatorilor, astfel ca vorbim in sfarsit despre o schimbare benefica pe care compania Apple o face pentru Apple Maps-ul sau.

Forsquare este partener Apple Maps din 22 octombrie 2015 si vorbim despre un competitor al Yelp, insa ambele servicii ofera acum informatii pentru Apple Maps, astfel ca teoretic ar trebui sa avem parte de cele mai bune date disponibile pentru hartile accesate.

Schimbarea este vizibila desigur inclusiv in Romania, unde Apple Maps afiseaza mult mai multe puncte de interes decat in trecut, serviciul incepand sa devina din ce in ce mai util.