O eroare rara de productie a iPad Pro (Video)

iPad Pro Touch ID auriu carcasa argintieO eroare rara de productie a iPad Pro dezvaluie cat de problematic este in momentul de fata procesul de fabricare al tabletei celor din Cupertino, aceasta problema nefiind intalnita la vreun alt iDevice.

Mai exact, un client al Apple a primit zilele trecute o tableta iPad Pro argintie care avea un inel auriu pentru Touch ID, o asemenea eroare de productie nefiind documentata pana in prezent in vreun iDevice al Apple care are Touch ID si a fost produs in ultimii 4 ani.

Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus sau clipul video de mai jos, tableta este practic una cu carcasa argintie, exceptie facand inelul Touch ID care ar trebui sa aiba aceeasi culoare, insa are culoare aurie si practic acest lucru nu ar fi trebuit sa se intample.

Contactand Apple, utilizatorului i s-a confirmat faptul ca este vorba despre o problema foarte rara de productie, reprezentantii AT&T de la care a cumparat tableta afirmand acelasi lucru, acestia din urma adaugand si faptul ca tableta ar putea fi vanduta la un pret bun pe eBay.

Desi compania Apple este in general obsedata de perfectiune si este atenta la toate detaliile cand vine vorba despre fabricarea unui produs, iata ca partenerii sai nu mai sunt la fel de atenti cand vine vorba despre productia de iDevice-uri si nici cand vine vorba de verificarea lor.

In mod normal o tableta de acest gen ar fi trebuit sa fie blocata la iesirea din fabrica pentru inlocuirea acelui inel al Touch ID, insa iata ca un american s-a ales cu un rar produs al companiei Apple, unul care putea ajunge in acest fel numai dupa o personalizare.