Google dezactiveaza o functie importanta a Chrome

Google Chrome OS XGoogle a lansat in cursul noptii trecute o actualizare pentru versiunea Google Chrome din App Store SUA, eliminand suportul pentru tastaturile terte conectate la iDevice-urile utilizatorilor.

Desi Google a implementat suport pentru acest tip de tastaturi inca din cursul anului trecut, decizia de a elimina suportul vine in urma numeroaselor plangeri ale utilizatorilor care au raportat performante reduse si inchideri subite ale aplicatiei in timpul utilizarii lor.

Google sustine ca problema este una care afecteaza sistemul de operare iOS 9, deci e putin probabil ca Google sa o poata rezolva de una singura, astfel ca suportul pentru tastaturile terte nu va reveni pana cand Apple va rezolva problemele care au stat la baza eliminarii sale.

Deocamdata aceasta actualizare nu este disponibila si in App Store Romania, astfel ca veti putea utiliza in continuare tastaturile terte cu aplicatia Google Chrome din terminalele voastre, insa trebuie sa aveti grija sa nu faceti actualizari deoarece veti elimina suportul.