Apple pregateste un iPhone 5S imbunatatit

iPhone 5S imbunatatitApple pregateste un iPhone 5S imbunatatit pentru lansare in orice perioada a lunilor urmatoare, compania americana considerand ca acest model al terminalului sau are nevoie de un upgrade din punct de vedere hardware.

Desi normal ar fi sa vorbim despre iPhone 7C, se pare ca Apple doar va imbunatati hardware-ul iPhone 5S fara a pregai vreo conferinta de prezentare pentru acest produs, partenerii saia vand deja noul model pregatit pentru a intra in productie in fabricile asiatice.

Conform informatiilor existente la partenerii Apple, noua versiune a iPhone 5S ar urma sa contina un chip A8 in locul chip-ului A7, un chip Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, camera Facetime HD similara celei din iPod Touch 6G si nimic altceva disponibil in plus.

Practic vorbim despre un upgrade important pentru performantele terminalului, unul pe care nimeni nu s-ar fi asteptat sa il vada la un produs lansat cu 2 ani in urma de catre compania Apple, insa unul care se pare ca este destul de real in momentul de fata.

The credible sources said that Apple is preparing “iPhone 5s Mark II” of which specification of the chip is changed to A8 chip, 802.11ac Wi‑Fi, Bluetooth 4.1, FaceTime HD camera is changed to higher quality ƒ/2.2 aperture based on iPod touch (6th generation) as an improved version “iPhone 5s” that mounts A7 chip.

Daca pentru iPhone 7C Apple a pregatit un chip A9 cu foarte multe schimbari din punct de vedere hardware, iata ca pentru iPhone 5S vorbim despre implementarea componentelor disponibile in iPhone 6 pentru a-i oferi performante mai bune si longevitate.

Chiar daca nu se stie cand va fi lansata aceasta noua versiune a iPhone 5S pe piata, se speculeaza ca ea ar urma sa fie vanduta la exact acelasi pret perceput de catre compania Apple in momentul de fata pentru terminalele disponibile deja in oferta sa comerciala.