Nightmode9 (iOS 9) aduce un mod de noapte in iOS

Nightmode9 (iOS 9)Nightmode9 (iOS 9) este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar prin intermediul sau putem avea parte de o experienta mult mai placuta pentru utilizarea iDevice-urilor noaptea.

Nightmode9 a fost gandit in ideea de a aduce in iOS 9 un sistem care sa modifice automat culorile din interfata de utilizator a sistemului de operare pentru a face experienta de utilizare a iDevice-urilor mult mai placuta pe parcursul noptii, cand lumina este deranjanta pentru ochi.

In mod normal unele aplicatii ofera asemenea functionalitate in mod nativ, ea fiind extrem de potrivita pentru perioadele de utilizare a iDevice-urilor inainte de culcare, asta deoarece lumina puternica afecteaza in mod negativ somnul utilizatorilor.

Nightmode9 offers a means to elegantly reduce the brightness of many applications on iOS 9. Nightmode9 is a refactor of the original Nightmode with added functionality and a wide variety of improvements. It offers users the option to set one an amount of predefined colour schemes and alternatively the option to create their own colour profile. Most importantly Nightmode 8 offers improvements in stability and extends compatibility to more applications.

Nightmode9 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.