Black Friday 2015 sarbatorit cu concerte

black friday 2015 concert deschidere magazinBlack Friday 2015 s-a transformat de mult dintr-o simpla zi cu reduceri foarte mare intr-un adevarat circ intins pe lunga luna de zile cu tot felul de reduceri nu chiar atat de interesante.

Black Friday 2015 trebuia sa ne aduca reduceri colosale in 20 noiembrie pentru o gama extrem de variata de produse, insa in realitate magazinele online s-au gandit ca o diluare a evenimentului le va aduce o luna intreaga cu incasari mai mari decat cele posibile intr-o singura zi.

Anul acesta unele mari lanturi de retail s-au gandit ca Black Friday 2015 poate fi marcat si cu deschideri de magazine noi in anumite orase din tara, acestea avand programate concerte ale unor vedete importante, spectacole de magie si nu doar atat, totul de dragul reducerilor.

Black Friday 2015 sarbatorit cu concerte si deschideri de magazine

Ceea ce trebuia sa fie un Black Friday 2015 in ziua de 20 noiembrie se va transforma intr-un circ continuu pana de Craciun, dar asta pentru ca in Romania orice este posibil si magazinele online incearca prin orice metode sa convinga clientii ca unele reduceri sunt suficient de bune, desi realitatea este alta.

Daca unele magazine online au inceput inca de saptamana trecuta sa creasca preturile pentru produse astfel incat reducerile Black Friday 2015 sa para mari in comparatie cu “preturile reale”, altele mizeaza pe marketing bun si concerte care sa convinga oamenii sa cheltuie bani.

Cu toate acestea, Black Friday 2015 va avea si reduceri bune la destul de multe produse, insa desigur ca ele vor trebui cautate cu foarte mare atentie si produsele vor trebui cumparate foarte repede in primele ore ale diminetii, altfel riscati sa nu mai gasiti nimic bun.

Pe iDevice.ro voi incerca sa va prezint cele mai bune reduceri de Black Friday 2015, asa cum am facut-o si in anii anteriori, asa ca va recomand sa instalati aplicatia din App Store, sa va abonati la newsletter sau sa acceptati notificarile Push pentru desktop pentru a afla rapid cele mai bune reduceri pentru produse.