Cel mai spectaculos Apple Store

cel mai spectaculos Apple StoreCel mai spectaculos Apple Store va fi construit de catre compania Apple in Chicago, cei din Cupertino alegand o locatie pe marginea raului Chicago pentru a construi un magazin ca niciun altul din lantul sau de retail.

Apple a confirmat pentru pentru o publicatie locala planurile sale privind cel mai spectaculos Apple Store din lume si in imaginile acestui articol puteti vedea cum va arata magazinul companiei americane dupa ce intreaga productie va fi finalizata de catre constructori.

Municipalitatea orasului Chicago a aprobat deja planurile de constructie ale companiei Apple, asa ca in perioada urmatoare firma de constructie aleasa de catre ea va incepe sa amenajeze locatia pentru ca rezultatul final sa fie un magazin cu priveliste la rau.

Conform planurilor de constructie, noul Apple Store din Chicago va fi amenajat in locul unui fost food court si va avea o marime de aproximativ 7000 de m² cand va fi deschis publicului larg, privelistea fiind urmand a fi, probabil, unul dintre principalele puncte de atractie.

Soon-to-be-unveiled plans for the store call for a glass-sheathed temple of computing near the historic Michigan Avenue bridge and grand flights of stairs that will cascade from street level to the walkway along the Chicago River’s north bank. The proposal will replace a vacant food court at the 401 N. Michigan Ave. office building with a 20,000-square-foot store that overlooks the river and its flotillas of architectural tour boats.

Apple va initia constructia acestui Apple Store anul viitor si va avea un acoperis intarit cu fibra de carbon pentru a oferi umbra celor din interior, acest material eliminand diferentele estetice dintre interior si exterior pentru persoanele care vor vizita noua locatie a Apple.

cel mai spectaculos Apple Store 1

Ca sa fiu complet sincer, compania Apple dovedeste din nou ca este capabila sa se autodepaseasca in eea ce priveste construirea de Apple Store-uri foarte frumoase cu privelisti la fel de frumoase, iar acesta din Chicago cu siguranta va fi cel mai frumos magazin Apple din lume.