Google anunta cea mai tare tehnologie pentru terminale mobile

Google streaming aplicatii telefoaneGoogle a anuntat in cursul acestei zile o noua tehnologie revolutionara care are menirea de a ne permite sa rulam in terminale inclusiv aplicatiile pe care nu le avem instalate in momentul respectiv.

Totul are legatura cu motorul de cautare Google, compania americana dezvoltand o tehnologie care este capabila sa afiseze intr-un emulator o aplicatie ce nu este instalata in terminalul nostru in momentul in care am accesat un link al motorului de cautare Google.

Acum cateva luni compania Google a inceput sa indexeze continutul diverselor aplicatii disponibile pentru terminale mobile, iar aceasta noua tehnologie are legatura cu acel sistem, in unele cazuri anumite informatii fiind disponibile doar in aplicatiile pentru terminale mobile.

Pentru ca utilizatorii ar putea accesa un link pentru o aplicatie ce nu este instalata in terminalele lor, compania Google a dezvoltat o tehnologie bazata pe cloud, ea fiind capabila sa emuleze acea aplicatie intr-un simulator pentru a o afisa direct in terminalele noastre la accesare.

For example, with one tap on a “Stream” button next to the HotelTonight app result, you’ll get a streamed version of the app, so that you can quickly and easily find what you need, and even complete a booking, just as if you were in the app itself. And if you like what you see, installing it is just a click away. This uses a new cloud-based technology that we’re currently experimenting with.

Noua tehnologie de streaming a aplicatiilor neinstalate este o premiera pentru orice fel de motor de cautare de pe planeta si cei de la Google testeaza deocamdata tehnologia in versiune beta pentru a afla si feedback-ul utilizatorilor in legatura cu utilitatea sa.

google streaming aplicatii

Cat va dura perioada de testare beta nimeni nu stie si deasemenea nu stie nimeni cand va fi extinsa aceasta noua tehnologie dincolo de taramul american, insa presupun ca anul viitor Google va incepe sa testeze la scara larga tehnologia sa de streaming pentru aplicatii.

5 COMENTARII

  1. Cu tot ! Este mai safe decât androidul o data la mâna si doi la mâna diferența clară este ca software -ul celor de la Apple folosește la maxim ce are sub capota orice idevice , pe când la Android deși au nu știu câte nuclee si nu câți Giga ram sistemul lor nu le folosește la adevarata lor capacitate , sunt doar niște specificați pe hârtie .

  2. Sebi, e clar ca nu ai văzut ultimele variante de android, rulează fluent, fără lag, incredibil. Dacă citești zi de zi acest blog tehnologic ai fi citit ca chiar Zaone are un articol unde sunt date statistici ca Android-ul pur de azi e mai bun decât ios-ul ca stabilitate. Nu am crezut asta nici în ruptul capului, am căutat pe Net însă apoi m-am convins…
    Specificațiile nu sunt pe hârtie ,se rulează impecabil și cele mai grele jocuri, au performanțe de invidiat…ecrane superbe , autonomii bune și încărcări ultrarapide ale bateriei.
    Alta este problema adevarata a Android-ului : degeaba e mai stabil decât ios-ul dacă ultima variantă de Android are rata de adopție de 10 ori mai mică pe piata telegoanelor decât are ultimul IOS în lumea telefoanelor iphone.
    Marea majoritate la Android sunt versiuni mai jos sau egale decât KitKat !!! Adică marea majoritate a lor rulează versiuni vechi , depășite din multe punctele de vedere.
    Trebuie să fii realist în viață și să ai curajul să spui lucrurilor pe nume ! Nu îți iese nici un ban dacă ții partea lui x sau y.
    Însă vei fi apreciat mereu dacă faci un review de bună calitate